forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Piotrrr pisze: ↑pt mar 11, 2022 8:37 am
Chyba kupię książkę w empiku, bo ja w sumie to konkursowy nie jestem,a chętnie przeczytam, jeśli uda mi się skoncentrować hehe
Pozdrawiam
Napisana jest leciutkim prostym językiem, Jak chcesz mogę Ci ją z dedykacją od siebie wysłać.
amigo pisze: ↑sob mar 19, 2022 6:34 pm
Prawie codziennie przechodząc koło punktu loterii myślę sobie żeby puścić kupon... Ale rozsądek przemawia, że to nie najlepszy wydatek.
Niechaj Twój rozsądek zwycięży tak jak do tej pory.
moim zdaniem lotto to oszustwo, akurat jeśli chodzi o wiele takich rozgrywek, nie wiem black jack, poker, ruletka, to wszystkie z nich nie są oszustwami tak lotto to moim zdaniem oszustwo
Słyszało się o tym jak dziewczynka losowała kulki i coś tam xd
nie ważne. Po zamknięciu a przed losowaniem system typuje układ który nie padł podczas typowania przez ludzi, i potem pewnie jakoś szykują te kulki tak aby wypadł ten układ, albo ktoś minute przed zamknieciem figurant, typuje co mu podrzuci komputer jako niewytypowaną przez innych kombinacje. Akurat lotto to SCAM moim zdaniem i to duży.