Ja tutaj
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Re: Ja tutaj
hej,
witaj
do rozważań mamy tutaj przednich rozmówców, ja jadę na urlop zobaczę czy znajdę czas na Forum. będę zerkać

do rozważań mamy tutaj przednich rozmówców, ja jadę na urlop zobaczę czy znajdę czas na Forum. będę zerkać
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- Józef80
- zaufany użytkownik
Witaj na forum 

Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
- FreshEscape
- bywalec
To podział wrażeniowy a nie czasowy. Tak to widzęFreshEscape pisze: ↑pn lip 25, 2022 7:59 pmPo drugiej stronie jest całe dotychczasowe życie które przeżyłaś. Witaj !
Szukam miłości
- Moniko02
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
Witaj @siena.
Widzę że interesujesz się pisarstwem, czy piszesz?
Mi to też jest znane nie od dzisiaj.
Mam nadzieję, że się tutaj zadomowisz, z innymi użytkownikami!
Bądź dobrej myśli, a wszystko się ułoży.
Zapraszam do kontaktu
Monika
Widzę że interesujesz się pisarstwem, czy piszesz?

Mam nadzieję, że się tutaj zadomowisz, z innymi użytkownikami!
Bądź dobrej myśli, a wszystko się ułoży.
Zapraszam do kontaktu

Monika
Tak piszę. Spisuję wrażenia każdego dnia, opisuję jak się czuję i jak odbieram rzeczywistość. Jest to w formie dziennika. Robię to od ponad pół roku, odkąd zrozumiałam że po drugiej stronie ktoś jest i mnie czyta
Szukam miłości
Byłabym ostrożniejsza w publikacji własnego wizerunku tutaj na forum, bo jak mniemam to Twoje zdjęcie Siena, aczkolwiek ostateczna decyzja należy do Ciebie.
Nie kryję się, kiedyś tak i to bardzo, dziś nie mam ku temu żadnych powodów. Dlaczego miałabym to robić? Zadaję to pytanie w trosce o siebie
Szukam miłości
cześć
nawet nie brzydka jesteś - najładniejsza z tym które wrzucały tu swoje zdjęcia
i masz moją ulubiona fryzuję - tak zwany (kask?) najpiękniejsza kobierca fryzura, nie ma piękniejszej
może ktoś zobaczy zdjęcie i się zauroczy
są na forum ludzie wycofani społecznie (jak ja) i są też śmielsi, kto wie
koleżanka z sąsiedztwa poznała na regionalnym czacie chłopaka i teraz są małżeństwem
nawet nie brzydka jesteś - najładniejsza z tym które wrzucały tu swoje zdjęcia
i masz moją ulubiona fryzuję - tak zwany (kask?) najpiękniejsza kobierca fryzura, nie ma piękniejszej
może ktoś zobaczy zdjęcie i się zauroczy
są na forum ludzie wycofani społecznie (jak ja) i są też śmielsi, kto wie
koleżanka z sąsiedztwa poznała na regionalnym czacie chłopaka i teraz są małżeństwem
# siena avatar.@#
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
a co wy szukacie dziewczyny do burdelu że macie problem do jej avataru?
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
może nadawałaby się na pielęgniarke albo terapeutke?
dobrze że napisałaś że to przez lękliwość zmieniłaś avatar
bo już myślałem że się na mnie obraziłaś
bo już myślałem że się na mnie obraziłaś
bez strachu
załóż sobie
portfolio
cynamon jak ty rozumiesz dziewczyny na politechnice?
to tylko semestr
zresztą