Déjà vu - częste migawki

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Déjà vu - częste migawki

Post autor: Handicap »

Nasila mi się to zjawisko coraz częściej. Przy paleniu trawska występowało sporadycznie, w towarzystwie lekkiego oszołomienia. Teraz gdy zerwałem z nałogami nie-marginalnymi (wciąż palę papierosy), był spokój, ale pojawia się myślenie o tym, że to wszystko się już wydarzyło, a ja przeżywam swoje życie ponownie..
This experience is a neurological anomaly related to epileptic electrical discharge in the brain, creating a strong sensation that an event or experience currently being experienced has already been experienced in the past. 
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Re: Déjà vu - częste migawki

Post autor: Hipis »

Nie walczcie z przyszłością bo wypadniecie z synchroniczności i stracicie >> przepływ << przez życie w odgrywaniu swojej roli we wszechświecie.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Wiem. Na tej zasadzie mrużę jedno oko, by nie weryfikować decyzji powtórnie.. Przechodzę na lewe.. MAM PROBLEM Z LUTEINĄ (WIDZĘ PRZEZ POWIEKI). CO POLECACIE NA WZROK? KROPELKI SĄ W PORZĄDKU - TANIE I SKUTECZNE, W DODATKU PRZYJEMNE (W PRZYPADKU DENTYSTY NA PRZYCHODNI) NIE-MARGINALNE
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Widzenie przez powieki jest efektem otwartej czakry 3-oka.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Czy dopuszczacie logiczną możliwość posiadania tak sprawnej fantazji, że potrafiła by ona przewinąć w-przód życie pod wpływem odpowiedniej stymulacji, prowadząc do odhaczania punktów krytycznych? Może to realistyczny zapamiętany szczegółowo Sen, może wyobraźnia lub DejaVu..
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”