This experience is a neurological anomaly related to epileptic electrical discharge in the brain, creating a strong sensation that an event or experience currently being experienced has already been experienced in the past.
Déjà vu - częste migawki
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Déjà vu - częste migawki
Nasila mi się to zjawisko coraz częściej. Przy paleniu trawska występowało sporadycznie, w towarzystwie lekkiego oszołomienia. Teraz gdy zerwałem z nałogami nie-marginalnymi (wciąż palę papierosy), był spokój, ale pojawia się myślenie o tym, że to wszystko się już wydarzyło, a ja przeżywam swoje życie ponownie..
Re: Déjà vu - częste migawki
Nie walczcie z przyszłością bo wypadniecie z synchroniczności i stracicie >> przepływ << przez życie w odgrywaniu swojej roli we wszechświecie.
E ?= m + (*c²)
Wiem. Na tej zasadzie mrużę jedno oko, by nie weryfikować decyzji powtórnie.. Przechodzę na lewe.. MAM PROBLEM Z LUTEINĄ (WIDZĘ PRZEZ POWIEKI). CO POLECACIE NA WZROK? KROPELKI SĄ W PORZĄDKU - TANIE I SKUTECZNE, W DODATKU PRZYJEMNE (W PRZYPADKU DENTYSTY NA PRZYCHODNI) NIE-MARGINALNE
Widzenie przez powieki jest efektem otwartej czakry 3-oka.
E ?= m + (*c²)
Czy dopuszczacie logiczną możliwość posiadania tak sprawnej fantazji, że potrafiła by ona przewinąć w-przód życie pod wpływem odpowiedniej stymulacji, prowadząc do odhaczania punktów krytycznych? Może to realistyczny zapamiętany szczegółowo Sen, może wyobraźnia lub DejaVu..