Piosenka oddająca mój aktualny nastrój :)
Moderator: moderatorzy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Piosenka oddająca mój aktualny nastrój :)
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Jeżeli utwór nie odpala naciśnij na przycisk pauzy.
Douglas Edward - "Eternal Doubt".
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
nic pisze: ↑pn gru 06, 2021 7:28 pm Jeżeli utwór nie odpala naciśnij na przycisk pauzy.
O kolega widać tu popada w ambient tudzież w muzykę filmową.
Myślę, że wspaniałomyślnie mam coś dla Ciebie. Odkąd usłyszałem, zawsze myślałem o tym utworze jako soundtracku do filmu, bardzo emocjonalnego.
P.S. Thomasa Newmana oczywiście zna?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Odsłuchałem z przyjemnością i z jakiegoś powodu skojarzyła mi się z soundtrackiem do serialu Dr House...przegłosowany pisze: ↑pn gru 06, 2021 7:37 pm Myślę, że wspaniałomyślnie mam coś dla Ciebie. Odkąd usłyszałem, zawsze myślałem o tym utworze jako soundtracku do filmu, bardzo emocjonalnego.
Słucham dużo różnej muzyki, ale przez tą złożoność żadnego gatunku nie poznałem tak, jakby na to zasługiwał:) Inną sprawą jest zdolność do przyswajania/zapamiętywania melodii, tekstów, czy autorów, która jest mocno ograniczona, żeby nie powiedzieć żadna. Odpowiadając na pytanie o Pana Newmana: nie wykluczam, że nasze drogi się skrzyżowały, ale jeżeli tak właśnie się stało nie zarejestrowałem tego faktu. Natomiast sama zapodana tu muzyka bardzo subtelna i wyciszająca. W sam raz na wieczorne nicnierobienie:)
&
- amigo
- zaufany użytkownik
Ram-Pam-Pam