Jak wyglada tycie po rispolepcie?
Moderator: moderatorzy
Jak wyglada tycie po rispolepcie?
Dawniej po neuroleptykach stawalam sie potezna,ciezka i masywna. Nie bylo to zwykle tycie jak od jedzenia tylko wygladalam jak po jakichs sterydach, do tego cienczaly mi wlosy i wyostrzaly sie rysy twarzy:? Pozniej moj orgaznim chyba sie przyzwyczail do tych lekow i przestalam wygladac na nich jak potwor, nawet wyladnialam bo przybylo mi kilka kg (tym razem bylo to zwykle tycie jak od jedzenia) i nabralam okraglych ksztaltow. A wasze tycie po rispolepcie jak wyglada? Czy poprostu stajecie sie bardziej puszysci i kraglejsi czy tak jak ja na poczatku ze jestescie potezni i ciezcy i wielcy?
Re: Jak wyglada tycie po rispolepcie?
Ja po rispolepcie sporo przytyłem, po ketrelu mniej, obecnie staram się mniej jeść i więcej ruszać żeby zlikwidować nadwagę.
A jak z twoim samopoczuciem na rispolepcie schizo? Masz na nim uczucia i emocje? Spisz dobrze?
Ja śpię dobrze i nie tyję.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Ja też nie tyję po rispolepcie.
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
.
Ostatnio zmieniony śr wrz 10, 2014 12:26 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.
- amigo
- zaufany użytkownik
Przytylem 16 kg,najbardziej przytyly mi nogi i na twarzy,ale bylem bardzo chudy wiec ciesze sie ze przytylem.Bralem dawke 2 mg .
ja po tej spierdolinie przytyłem 30 kilo! bardzo nic nie wart lek!
Bóg Cię kocha!!!
Ja 23kg biorac pol roku 2mg a potem pol roku 4mg
- amigo
- zaufany użytkownik
To byl moj pierwszy neuroleptyk.Dostalem 2 mg i przytylem przez ponad 3 miesiace - 25-30 kg.
przytyłem na nim ok 30kg , zatrzymuję wodę w organizmie skubany, silniejszy od ketremu i zolafrenu, ale słabszy od clopixola haloperidolu i clozapolu , ogólnie jesli chodzi o skutki uboczne , to jeden z gorszych leków