Nie każdy chce dostać bana, ale oto kilka przykładów za co oraz ile:
1. ty zalesiona pało (za to dostaniesz bana na 5 lat, ale możesz powtórnie zalogować się po 2 latach za dobre sprawowanie, jednak musisz odpracować wcześniej min. przycinanie chwastów w forumowym lesie.
2. ty mikroskopijny fajfusie (za to dostaniesz bana na 10 lat, jednak gdy Zbyszek będzie widział chęć poprawy z twojej strony to bana skróci o 3 lata, wówczas zalogujesz się na forum jako Mikroskopijny Fajfus.
3. za obrazę Zbyszka dostaniesz dożywocie bez ubiegania się o wcześniejszą przepustkę.
Bananowe banolekcje, czyli za co dostaniesz bana ...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Bananowe banolekcje, czyli za co dostaniesz bana ...
Zet - szanowałem cię ale jako XY jest to ciężkie.
Żuk - aspirowałeś na erudytę. I nim zostałeś. Spierdala j baunosuwać i tańczyć kaczuszki.
Wik - zostałaś w opole na 5 minut a myślisz że to trwa do teraz. Pi erd olnij się.
Ja ostatni smuggler.
Żuk - aspirowałeś na erudytę. I nim zostałeś. Spierdala j baunosuwać i tańczyć kaczuszki.
Wik - zostałaś w opole na 5 minut a myślisz że to trwa do teraz. Pi erd olnij się.
Ja ostatni smuggler.
*