jak informatycznie się zabić. kiedy zamkną was na stare lata. wtedy przyjdzie orszak aniołów i weźmie was do nieba.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: jak informatycznie się zabić. kiedy zamkną was na stare lata. wtedy przyjdzie orszak aniołów i weźmie was do nieba.
możecie wpisać od razu. zadzaiła kiedy przyjdzie czas.
*
Re: jak informatycznie się zabić. kiedy zamkną was na stare lata. wtedy przyjdzie orszak aniołów i weźmie was do nieba.
wpisać trzeba samemu.
nie jestem z sekty ale skety tego nie wykorzystają bo one straszą PIEKŁEM.
nie jestem z sekty ale skety tego nie wykorzystają bo one straszą PIEKŁEM.
*
Boże nie pozwoł nam cierpieć ponad siły w imię Twe i zabierz nas do nieba kiedy zgrzeszymy bo nie wybaczymy sobie takiego cierpienia.
*
Informatyczne samobójstwo to usunięcie wszystkich informacji o sobie.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
ale to sprawi, że osiągniemy status zmartwychwstałego ...
Z internetu nic nie znika.
Według obecnych praw fizyki: informacji nie da się zniszczyć.
Ale możemy ją ukryć.
Orszak aniołów to hakerzy.
Niebo to Matrix.
Zmartwychwstanie to odzyskanie informacji.
Według obecnych praw fizyki: informacji nie da się zniszczyć.
Ale możemy ją ukryć.
Orszak aniołów to hakerzy.
Niebo to Matrix.
Zmartwychwstanie to odzyskanie informacji.