Stała ankieta oceniająca modrowanie forum
Moderator: moderatorzy
Re: Stała ankieta oceniająca modrowanie forum
Robisz kawał dobrej roboty moderując tę stajnię augiasza, a jak chcesz mieć wrogów to wystarczy się komuś postawić.
E ?= m + (*c²)
A to przykład jednego osobnika, który obrażał innych użytkowników, a Maksi kazała mu ich przeprosić I biedny odszedł z forum, by powrócić, gdy w/w moderatorka odeszła i oczernia ją na każdym kroku...
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
I jeszcze jedno Pycia i ten co ją tu chwali są parą
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
To było zabawne jak przepraszałem ludzi którym nic nie zrobiłem na polecenie moderatorki, a z forum też trzeba było znikać bo bałagan był za duży.
viewforum.php?f=13
Pracę i jakość moderacji widać po koszu, znika spam a nie merytoryczne posty, Maksymiliana zacierała ślady swojej nieudolności i usuwała całkiem.
viewforum.php?f=13
Pracę i jakość moderacji widać po koszu, znika spam a nie merytoryczne posty, Maksymiliana zacierała ślady swojej nieudolności i usuwała całkiem.
E ?= m + (*c²)
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
W którym miejscu mnie pochwalił, oprócz zwrócenia się do ogółu?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- pycioslawa
- moderator
Zresztą. Ponawiam. Polecam złożyć petycję, zbierać podpisy, o odsunięcie mnie od pełnionej funkcji.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Demokracja jest sportem hazardowym.
Poza tym bez równości żadne głosowanie nie jest miarodajne, zieloni zdegradowani za zasługi będą na nie.
Poza tym bez równości żadne głosowanie nie jest miarodajne, zieloni zdegradowani za zasługi będą na nie.
E ?= m + (*c²)
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Każdy ocenia każdego i zawsze.
Ludzie boją się oceny, boją się być postrzegani przez innych w sposób który odbiega od ich wyobrażenia o nich samych. Oceniają też sami, broniąc się twierdzeniem że nie oceniają.
Podoba mi się ten wybieg z ocena merytorycznaą tekstu.
Ludzie boją się oceny, boją się być postrzegani przez innych w sposób który odbiega od ich wyobrażenia o nich samych. Oceniają też sami, broniąc się twierdzeniem że nie oceniają.
Podoba mi się ten wybieg z ocena merytorycznaą tekstu.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Pycia to super moderator. !
Obecna reszta to karierowicze, plus niejedna osoba nieaktywna tutaj...
Obecna reszta to karierowicze, plus niejedna osoba nieaktywna tutaj...
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Moderator dba o w wartość merytoryczną a w razie czego sprząta i tyle na do roboty.
E ?= m + (*c²)
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Z tą wartością merytoryczną to tutaj bym się wykłócał.
Największa mają posty z działów z lekami. Są one faktycznie według mnie istotne, bo pozwalają porównać różnym chorym jak reagują na leki, po jakich dawkach, jak się po nich czują. Dobrym miejscem są też działy z zaburzeniami. Opieka medyczna i społeczna mogła by być dobrym konikiem forum, skarbnicą wiedzy gdzie i jaką można otrzymać pomoc. Jeżeli tylko faktycznie były by to konkretne informacje a nie "myśli myślicieli".
Oooo Zbyszek bawi się w kodera. Poprawia wizualizacje strony. Widzę zmiany w telefonie.
Największa mają posty z działów z lekami. Są one faktycznie według mnie istotne, bo pozwalają porównać różnym chorym jak reagują na leki, po jakich dawkach, jak się po nich czują. Dobrym miejscem są też działy z zaburzeniami. Opieka medyczna i społeczna mogła by być dobrym konikiem forum, skarbnicą wiedzy gdzie i jaką można otrzymać pomoc. Jeżeli tylko faktycznie były by to konkretne informacje a nie "myśli myślicieli".
Oooo Zbyszek bawi się w kodera. Poprawia wizualizacje strony. Widzę zmiany w telefonie.
Wartość merytoryczną tworzą użytkownicy którzy kontynuują dyskusję, jak przestają to kończy się temat, autorytarne narzucanie nie ma sensu.
Niektórzy użytkownicy powinni mieć możliwość moderowania tylko swoich tematów odciążyło by to moderatorów.
Niektórzy użytkownicy powinni mieć możliwość moderowania tylko swoich tematów odciążyło by to moderatorów.
E ?= m + (*c²)
ta jasne, jak antypsychiatra, czy jak ostatnio czytałem twoją wypowiedź na temat mensy, że to sposób by Żydzi znajdowali swoich Papuśny z niego zrób moderatora, on już nawet sprawdza innych moderatorów, nie będąc nim XD Może ma teczkę na Ciebie już i Zbyszka Xd Moją wiem, że ma
Jestem myślicielem, zostanę myśliwym, moje dzieci będą postrzelone ;-)Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn mar 15, 2021 6:44 pm Jeżeli tylko faktycznie były by to konkretne informacje a nie "myśli myślicieli".
... Nawet na znanylekarz.pl, forum.abczdrowie.pl ludzie potrafią popuścić cugle wyobraźni. Ważne tam jest, by zostawiać na ów stronach "komunikat typu ja", bo inaczej jest ryzyko, że opisy nie będą zaakceptowane. Aha, jest jeszcze >Urząd Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych< w Warszawie, dowiedziałam się o nim czytając ulotkę jakiegoś farmaceutyku, jakiś czas temu.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Mają możliwość tylko z niej nie korzystają. Jeżeli ich moderowanie nie przynosi skutku, mogą poprosić o pomoc moderatorów forum. Choć ci starają się czuwać cały czas. Konkretnie to mam na myśli, że mogą poprosić, stanowczo wymagać o zmianę formy wypowiedzi innych autorów, zacytowanie ich i żądanie pisania na temat w tytule wątku. Jeżeli to nie przynosi wymiernej korzyści to jest formularz do kontaktu z adminem lub moderatorami.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Zostałem merchandiserem produktów do amatorskiej uprawy roślin.Meduzola pisze: ↑pn mar 15, 2021 8:14 pmJestem myślicielem, zostanę myśliwym, moje dzieci będą postrzelone ;-)Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn mar 15, 2021 6:44 pm Jeżeli tylko faktycznie były by to konkretne informacje a nie "myśli myślicieli".
... Nawet na znanylekarz.pl, forum.abczdrowie.pl ludzie potrafią popuścić cugle wyobraźni. Ważne tam jest, by zostawiać na ów stronach "komunikat typu ja", bo inaczej jest ryzyko, że opisy nie będą zaakceptowane. Aha, jest jeszcze >Urząd Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych< w Warszawie, dowiedziałam się o nim czytając ulotkę jakiegoś farmaceutyku, jakiś czas temu.
I czekam na telefon w sprawie pracy, za mało mi płacą. Idę w mundur.
Nie chcesz ze mną emigrować do Holandii?
Też staram się mówić ja, uważam; choć czasem nie uważam. Też zdrowy nie jestem, ale moje problemy teraz są inne niż dwa lata temu.
Jednego agresywnego wariata mam jeszcze w domu, przynajmniej na forum chciałbym mieć spokój.
Może Walet Pikowy; czyli stary poczciwy Tup chciałby zasiąść w ławie Sorosa i dopingować, znaczy moderować forum....
- pycioslawa
- moderator
Popieram kandydaturę, już wcześniej rekomendowałam Zbyszkowi.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn mar 15, 2021 10:48 pm Może Walet Pikowy; czyli stary poczciwy Tup chciałby zasiąść w ławie Sorosa i dopingować, znaczy moderować forum....
walet by się nadał, przynajmniej moim skromnym zdaniempycioslawa pisze: ↑pn mar 15, 2021 11:06 pmPopieram kandydaturę, już wcześniej rekomendowałam Zbyszkowi.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn mar 15, 2021 10:48 pm Może Walet Pikowy; czyli stary poczciwy Tup chciałby zasiąść w ławie Sorosa i dopingować, znaczy moderować forum....
Ale czy się zgodzi?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
Spokojnie, poczekam na następne "kółko różańcowe" które zbierze się by obalić kolejnego moderatora.Trickster pisze: ↑pn mar 15, 2021 7:05 pmta jasne, jak antypsychiatra, czy jak ostatnio czytałem twoją wypowiedź na temat mensy, że to sposób by Żydzi znajdowali swoich Papuśny z niego zrób moderatora, on już nawet sprawdza innych moderatorów, nie będąc nim XD Może ma teczkę na Ciebie już i Zbyszka Xd Moją wiem, że ma
Decentralizacja władzy by nieźle pomogła w przypadku tego forum, są długie i autorskie wątki bardziej jak pamiętniki, te są spamowanie najbardziej. Ta opcja pasuje też do zatwierdzania pierwszego pasta przez moderację, może też pierwsze 3 odpowiedzi na temat, jak załapie to autor mógłby sam moderować dalej.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn mar 15, 2021 10:45 pmMają możliwość tylko z niej nie korzystają. Jeżeli ich moderowanie nie przynosi skutku, mogą poprosić o pomoc moderatorów forum. Choć ci starają się czuwać cały czas. Konkretnie to mam na myśli, że mogą poprosić, stanowczo wymagać o zmianę formy wypowiedzi innych autorów, zacytowanie ich i żądanie pisania na temat w tytule wątku. Jeżeli to nie przynosi wymiernej korzyści to jest formularz do kontaktu z adminem lub moderatorami.
Tup byłby dobrym moderatorem.
E ?= m + (*c²)