Strajk Kobiet
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Strajk Kobiet
kobiety też nie chcą źle , kościół nie jest godny zaufania to niedobrze w sumie . On sobie reputaci nie odbuduje niestesty m chciałbym ale wątpie
- Słonecznik1
- bywalec
0.8.15
- Słonecznik1
- bywalec
daty.Nie domymyslny jesteś ja się urodziłem w takiej dacie
Rozmawialiśmy o kryminalnych praktykach na zachodzie związanych z uśmiercaniem dzieci w łonach ich matek,A nie o różnicach płciowych.Temat zboczył.Dopiszę dla oponentów że z zarodka ludzkiego,kształtuje się człowiek.Więc nauka Kościoła Katolickiego jest zgodna z biologią.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Świadomości nie zabijam,jeśli zarodek jest też niewidoczny w początkowych stadiach rozwoju.Podobnie może być ze świadomością.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Szczerze mało mnie obchodzi czy z zarodka wyrasta człowiek, czy też nie. Nie lubię ludzi, nie lubię dzieci, także taka próba zwrócenia mojej uwagi na emocje nie działa.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Dlatego dla Ciebie najskuteczniejszym środkiem jest izolacja,abyś nie krzywdziła innych.Wyobraźmy sobie więcej takich osób na świecie,chociaż tamten problem jest nieporównywalny ponieważ chodzi o ludzkie życie.Zobrazujmy przykład... - przycisk przeciwpożarowy w budynku.Cytuję "nie obchodzi mnie że utrudnię lub zniszczę przez zalanie wodą ważnych akt w archwium ,sądzie itd. nie lubię pożarów nienawidzę ognia.Czy można aż tak nienawidzieć ognia że dostrzega się go tam gdzie go nie ma.Jeśli widzimy wroga w człowieku który nic złego nie uczynił to jest to problem ale tej osoby która nienawidzi.
-
- moderator

Zabezpieczam się, mówię o sytuacji w której tabletki zwiodłyby, mimo że przyjmuję je wzorowo.
Nie, ja nie mam problemu, chyba Ty go masz.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Zabezpieczasz się?No to jest żaden argument,bo to objaw tylko tego bo traktujesz ciało ludzkie tylko jako źródło przyjemności czyli traktujesz je jak rzecz.Zużywasz tylko ciało dla siebie to jest egoistyczne podejście.Dalszy Twój światopogląd jest tylko konsekwencją pójścia na łatwiznę w życiu.Chrześcijańskie podejście jest takie że ciało ludzkie jest święte.Jest darem dla drugiej osoby.Te dwie osoby świadomie nie wykluczają ze współżycia możliwości zaistnienia osoby ludzkiej.A więc planowanie potomstwa czyli branie odpowiedzialności za własne czyny.Dlatego też w chrześcijaństwie życie ludzkie ma wartość.Dlatego antykoncepcja tabletkowa jest zakazana.Bo antykoncepcja nienaturalna (tabletki) wyklucza ze współżycia otwarcie się na życie.
Być może Twoja postawa jest spowodowana poranieniami życiowymi,jednak tutaj opowiadam się zdecydowanie dla dobra społecznego.Pozdrawiam.
Być może Twoja postawa jest spowodowana poranieniami życiowymi,jednak tutaj opowiadam się zdecydowanie dla dobra społecznego.Pozdrawiam.
-
- moderator
Jestem ateistką. Również pozdrawiam.
Tabletki antykoncepcyjne to okropna trucizna. Przestępcą jest facet co każe to brać swojej kobiecie zamiast ubrać gumę na instrument. Powodują ciężkie nieodwracalne zmiany hormonalne, w przyszłości raka piersi, chłoniaka, mięśniaka macicy, tarczycy oraz masę innych groźnych przypadłości. Nasze lekarstwa to pikuś w porównaniu z tym hormonalnym syfem.
Trochę to śmieszne, martwisz się o podwyższona prolaktynę, ale już rozpierdzielona w drobny mak gospodarka hormonalna ciebie nie troska. Cóż to twoje ciało i twoje życie. Jedni słuchają dobrych rad, inni wolą uczyć się na własnych błędach. Tyle że niektóre błędy da się popełnić tylko raz i skutki bywają tragiczne.
Trochę to śmieszne, martwisz się o podwyższona prolaktynę, ale już rozpierdzielona w drobny mak gospodarka hormonalna ciebie nie troska. Cóż to twoje ciało i twoje życie. Jedni słuchają dobrych rad, inni wolą uczyć się na własnych błędach. Tyle że niektóre błędy da się popełnić tylko raz i skutki bywają tragiczne.
-
- moderator
To ja świadomie nie używam prezerwatyw. Hormony od czasu brania antykoncepcji mam w porządku, robiłam badania przed i po.Digital pisze: ↑wt lut 16, 2021 4:07 pm Tabletki antykoncepcyjne to okropna trucizna. Przestępcą jest facet co każe to brać swojej kobiecie zamiast ubrać gumę na instrument. Powodują ciężkie nieodwracalne zmiany hormonalne, w przyszłości raka piersi, chłoniaka, mięśniaka macicy, tarczycy oraz masę innych groźnych przypadłości. Nasze lekarstwa to pikuś w porównaniu z tym hormonalnym syfem.
-
- moderator
To jest podobnie jak z elektronicznymi papierosami. Badania potwierdzające ich większą szkodliwość od tradycyjnych papierosów są pod pod patronatem koncernów tytoniowych. Podobnie jest tutaj, żeby prezerwatywy wyparły innego typu antykoncepcję. Ja bazuję na własnym doświadczeniu - czyli lepszych wynikach biorąc tabletki. I nikt mnie nie przekona, że mi to szkodzi.
Oczywiście od lekarza bo skąd. Dobry lekarz nie będzie owijał w bawełnę. Druga możliwość wystarczy dokładnie przestudiować ulotkę.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Jasne, dzięki. Nie zajmowałem się tym. Podaj jeszcze proszę nazwę handlową takiego preparatu, wtedy rzucę okiem na ulotkę.