Czy to schizofrenia?

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Francesca15
zarejestrowany użytkownik

Czy to schizofrenia?

Post autor: Francesca15 »

Wracając ciągle do tematu w połowie czerwca moja córka będzie mogła korzystać z psychologa i psychiatry .Niedawno robiłam jej badanie głowy wykazało że wszystko jest w normie (eeg głowy).Jeśli śledzicie moje wypowiedzi to nie muszę sie powtarzac ze chodzi o córkę która jeszcze nie jest zdiagnozowanie ale jej zachowanie daje dużo do myślenia.Ostatnio pojawiły się znów nowe pytania i twierdzenia.Pierwsze twierdzenie to to iż zaczęła wspominać mi o filmie nowym "król lew" w którym nie mam zielonego pojęcia co się dzieje ale zrozumiałam że jest lew wójek który jest ten zły i chce zabić króla lwa.I wracając do tematu filmu moja córka ma kolegę którego teraz nie widuje bo jest w Polsce a my we Włoszech ,chce podkreślić że bardzo go lubi i mówi do mnie ze ona chce go zabić, tak tak zabije go...a potem głupi śmiech.Nie wiem skad te myśli przychodza jej do głowy.Nastepne było pytanie że myśli że Bóg jej nie kocha .Pytałam czemu tak mysli nic nie mówi tłumaczyłam ty bardzo często źle się zachowujesz i mama cie krzyczy i czasem tłumacze ci że Bog widzi wszystkich z góry i nie lubi kiedy sie złościsz, krzyczysz,jednak to nie znaczy że nas nie kocha .Tylko jest smutny jak źle robimy ale przebacza i wierzy ze to sie zmieni i kocha wszystkie dzieci. Nie wiem skad te pytania czy to takie normalne tematy czy schizofrenicy mają też takie objawy.Pomocy!!!
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Czy to schizofrenia?

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Schizofrenicy miewaja pelne spektrum objawow, podobnie jak osoby zdrowe, badz chore na cos innego. Podejrzewaliscie zaburzenie osobowosci?
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”