imiona głosów
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
imiona głosów
to będzie pewnie głupie...ale wybaczcie...bo ja dzis w autobusie postanowiłam nazwac swoje głosy po imieniu...jeszcze nie wymysliłam dla nich imion...może macie jakies pomysły??będzie zabawnie:)
tylko człowiek zadaje ból dla przyjemności..
żyj z całych sił bo w tym cały sens istnienia żeby umiec życ..
żyj z całych sił bo w tym cały sens istnienia żeby umiec życ..
imiona tych przesladujących nas
JA Swojwe mógłbym nazwać tak (kurcze niewiem gdzie podziałem ten plik z ich imionami)Sku.........y pi........ne,ch.....u zaj...ebane,dziwki,szmaty,k....y,,bestie,dreczyciele,pedały
sadysci,belzebuby,kaci,behemoty i inne z piekła rodem,p....e BYTY,Albo cos.Ale ja sobie z nimi poradze niestety przy pomocy wspomagaczy
pozdrawiam 3majcie się
sadysci,belzebuby,kaci,behemoty i inne z piekła rodem,p....e BYTY,Albo cos.Ale ja sobie z nimi poradze niestety przy pomocy wspomagaczy
pozdrawiam 3majcie się
skorpion :0)
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
mój głos meski jaki słysze ma na imie KREON sam tak mówi i jest bardzo podły wobec mnie za to damski zwie się Fado jest czasmi taki smutny a czasmi taki wkużająco piskliwy ale oby daw głosy mnie męczom:(
<help>
<help>
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
-
- zarejestrowany użytkownik
jaś
JA moiego nazwałem JAŚ jest głupi ale jest sprytniejszy od mnie!!!!Wie jak
sobie przedużyć życie!!!!!pierdolony *słowo niedozwolone* teraz spij.
sobie przedużyć życie!!!!!pierdolony *słowo niedozwolone* teraz spij.
- dunia_schizunia
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
glosiczki koffane i ich imiona ;)
ja moje nazywam Fredzia i Fredzio,
A siebie nazywam różnie:
Fredzia-Zgredzia
Dunia-Sch-Izunia
i jescze jakoś tam..
A siebie nazywam różnie:
Fredzia-Zgredzia
Dunia-Sch-Izunia
i jescze jakoś tam..
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
W pewnym sensie nauczyłam się funkcjonować z chorobą, właściwie w tym momencie ona... jest mi potrzebna. Daje mi natchnienie. Ubrałam głosy w ludzkie ciała, nadałam im imiona, to co dzieje się w mojej głowie, urozmaicam, przeinaczam i zapisuję na kartce. Odzywają się coraz rzadziej, zaczynam za nimi tęsknić, jakkolwiek głupio to brzmi, więc kontynuję opowiadania już z wyobraźni. Ich imiona to:
1 fenrir-midgard
2 villenetenberg
3 berenika
4 belial
Są po części zapożyczone z mitologij, po części poprzekręcane przeze mnie
1 fenrir-midgard
2 villenetenberg
3 berenika
4 belial
Są po części zapożyczone z mitologij, po części poprzekręcane przeze mnie
Re: imiona głosów
mój głos ma na imię Tomek. to moj kolega ze studiow. w rzeczywistości mam słaby z nim kontakt. a w głowie mówi mi że jest moim przeznaczeniem i zebym o niego walczyła. to sie ciągnie od 2006 roku i ciągle go mam w głowie.
Nie muszę nazywać bo się same przedstawiły: Magda to najgorsza bestia, Leszek, Paweł, Grzesiek, nie życzę najgorszemu wrogowi tak wrednych suk..... i skur..... słyszeć, wymyślili język, którego wypieram aby nie stosować, mają wpływ na moje otoczenie, czyniąc innych moimi wrogami, kłamią, wszystko co powiedzieli przez te kilkanaście lat było 100% kłamstwa i zła, nienawidzę ich....
Jak chodziłam jeszcze do podstawówki, to myślałam że jestem Chrystusem i głosom nadałam imiona: Kacper, Melchior i Baltazar. (Wtedy jeszcze nikt nie wiedział, że coś ze mną jest nie tak, w miarę normalnie funkcjonowałam, pomimo moich omamów słuchowych, o których chyba nikt nie wiedział.)
W liceum wierzyłam w telepatię, dwa główne głosy: męski- nazwałam Bonzo (bardzo go lubiłam) i żeński- IXICA (myślałam, że jest Psylocke z X-manów). (Przez lata, mimo tych omamów słuchowych uchodziłam za osobę zdrową psychicznie.)
W szpitalu, wierzyłam że komunikuje się ze mną Galactus (podła postać z komiksów) i że mam jakąś misję do wypełnienia.
Teraz na szczęście głosy są bardzo rzadko słyszalne i mogę je spokojnie ignorować, nie nadaję już im imion, bo wiem, że są tylko halucynacjami słuchowymi- jednym z objawów schizofrenii paranoidalnej.
W liceum wierzyłam w telepatię, dwa główne głosy: męski- nazwałam Bonzo (bardzo go lubiłam) i żeński- IXICA (myślałam, że jest Psylocke z X-manów). (Przez lata, mimo tych omamów słuchowych uchodziłam za osobę zdrową psychicznie.)
W szpitalu, wierzyłam że komunikuje się ze mną Galactus (podła postać z komiksów) i że mam jakąś misję do wypełnienia.
Teraz na szczęście głosy są bardzo rzadko słyszalne i mogę je spokojnie ignorować, nie nadaję już im imion, bo wiem, że są tylko halucynacjami słuchowymi- jednym z objawów schizofrenii paranoidalnej.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.
- lea
- zaufany użytkownik
Głosem, który mi najdłużej towarzyszył był głos Loreny. A tak to były to głosy znajomych, osób z TV, szatana jak i parę głosów, które nie chciały siż przedstawić. Na szczęście mam to już za sobą i mam nadzieję, ze to już nie wróci, czego sobie i Wam życzę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob sie 13, 2011 7:47 pm przez lea, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy zasypiam czasem słyszę głos Boga: "kocham Cię". Te słowa dają mi pozytywną energię.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Głos oskarżycielski i nienawistny nosi moje imię, bo twierdzi,że on jest prawdziwą mną.
A co do osób, z którymi się 'spotykam'...
Aktualnie są to: Kat, Sodom, Vorph, Sanjiv i Demon.
A co do osób, z którymi się 'spotykam'...
Aktualnie są to: Kat, Sodom, Vorph, Sanjiv i Demon.
moje głosy to nick-jack czarny ,ra słonko ,czerwona pajęczyca z marsa puszczalska ,aruś zielony jowisz itp
szatan - harudidon, prześladowca - arksi plus , palaponcik, KGB
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....