Czemu homo, to kłamstwo
Moderator: moderatorzy
Czemu homo, to kłamstwo
[ciach] - Maxi.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Re: Czemu homo, to kłamstwo
Szczerze, ja bym to kryminalizował.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
- Catastrophique
- bywalec
Jak już koniecznie musisz się na kimś wyżyć poprzez nienawiść wybierz może lepiej jakiś sport.guile pisze: ↑wt maja 26, 2020 1:02 am Niestety te strony giną jak fiks pod presją mafii homo, ale jeszcze coś się tam znajdzie. Kochani, psychiatrzy nawet 6-miesięczne niemowlęta szprycują, więc nie ma co nikomu wciskać że pederastom dali spokój, bo są nagle normalni! Nie są. Nawet schizofrenicy są w stanie utrzymać ludzkość w istnieniu!
https://www.equip.org/articles/homosexu ... d-fiction/
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

A czemu się nie czepisz tych wszystkich lewaków co papierza gnoją na pejsbuku? Czemu to tu bronisz? Nie ma co tego syfu bronić.Catastrophique pisze: ↑wt maja 26, 2020 12:45 pmJak już koniecznie musisz się na kimś wyżyć poprzez nienawiść wybierz może lepiej jakiś sport.guile pisze: ↑wt maja 26, 2020 1:02 am Niestety te strony giną jak fiks pod presją mafii homo, ale jeszcze coś się tam znajdzie. Kochani, psychiatrzy nawet 6-miesięczne niemowlęta szprycują, więc nie ma co nikomu wciskać że pederastom dali spokój, bo są nagle normalni! Nie są. Nawet schizofrenicy są w stanie utrzymać ludzkość w istnieniu!
- Catastrophique
- bywalec
Żeby CIebie ktoś nie potraktował z podobną tolerancją.guile pisze: ↑wt maja 26, 2020 1:54 pmA czemu się nie czepisz tych wszystkich lewaków co papierza gnoją na pejsbuku? Czemu to tu bronisz? Nie ma co tego syfu bronić.Catastrophique pisze: ↑wt maja 26, 2020 12:45 pmJak już koniecznie musisz się na kimś wyżyć poprzez nienawiść wybierz może lepiej jakiś sport.guile pisze: ↑wt maja 26, 2020 1:02 am Niestety te strony giną jak fiks pod presją mafii homo, ale jeszcze coś się tam znajdzie. Kochani, psychiatrzy nawet 6-miesięczne niemowlęta szprycują, więc nie ma co nikomu wciskać że pederastom dali spokój, bo są nagle normalni! Nie są. Nawet schizofrenicy są w stanie utrzymać ludzkość w istnieniu!
Tik tak tik tak

Nie bój się o mnie, choć owszem, mimo że nie paraduję z gołymi jajcami przed zmuszanymi oglądać to małymi dziećmi (bo ktoś by rodziców oskarżył o brak tolerancji), świat nie jest miły dla nas wariatów.Catastrophique pisze: ↑wt maja 26, 2020 2:03 pmŻeby CIebie ktoś nie potraktował z podobną tolerancją.guile pisze: ↑wt maja 26, 2020 1:54 pmA czemu się nie czepisz tych wszystkich lewaków co papierza gnoją na pejsbuku? Czemu to tu bronisz? Nie ma co tego syfu bronić.Catastrophique pisze: ↑wt maja 26, 2020 12:45 pm
Jak już koniecznie musisz się na kimś wyżyć poprzez nienawiść wybierz może lepiej jakiś sport.
- Catastrophique
- bywalec
Przyganiał kocioł garnkowi w ekstremalnej wersji.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Ja się nie boje, ale Ty powinieneś. To co wysyłasz w świat - wraca.
Zwłaszcza nienawidzących wariatów.
Tik tak tik tak

Jak już coś wysyłam, to prawda. I kim jestem? Staram się nie bać mówić prawdę. Za dużo ludzi się boi mówić prawdę. Dlatego mamy ten syf, i nie tylko.
- Catastrophique
- bywalec
Niestety, prawda jest jak d..., każdy ma swoją.
Tik tak tik tak

Jak każdy ma swoją, to jest opinia, kolego. Prawda jest taka że jeszcze nie wszyscy są zaszczutymi tchórzami, co się niektórym wielce nie podoba, jak widać.
- Catastrophique
- bywalec
Więc do tego jeszcze myślisz, że jesteś odważny? Spoko, nie wnikam dalej.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Nienawiść to tchórzostwo, pójście po najmniejszej linii oporu. Zrozumienie jest już trudniejsze. Nie liczę na to z Twojej strony, fanatyzm powinno się leczyć. Żeby to zweryfikować wystarczy spytać jak się z tym czujesz. Nie wyglądasz na szcześliwego człowieka.
Tyle ode mnie.
Tyle ode mnie.
Tik tak tik tak

Ale tu nic nie mówimy o nienawiści! Tu mówimy o prawdzie. Czytałeś artykół? W ogóle znasz angielski? Czemu ty się nie czepisz tych wszystkich smrodów, którzy na pejsbuku gnoją naszego wielkiego rodaka, papierza? Tak, bo się boiszCatastrophique pisze: ↑wt maja 26, 2020 3:02 pm Nienawiść to tchórzostwo, pójście po najmniejszej linii oporu. Zrozumienie jest już trudniejsze. Nie liczę na to z Twojej strony, fanatyzm powinno się leczyć. Żeby to zweryfikować wystarczy spytać jak się z tym czujesz. Nie wyglądasz na szcześliwego człowieka.
Tyle ode mnie.

Nie będziesz mnie zmieniał tu. Prędzej piekło zamarznie, niż ja pod tym względem zmienię zdanie!Catastrophique pisze: ↑wt maja 26, 2020 3:02 pm Nienawiść to tchórzostwo, pójście po najmniejszej linii oporu. Zrozumienie jest już trudniejsze. Nie liczę na to z Twojej strony, fanatyzm powinno się leczyć. Żeby to zweryfikować wystarczy spytać jak się z tym czujesz. Nie wyglądasz na szcześliwego człowieka.
Tyle ode mnie.
Widać jak byk co to jest (AIDS ideologiczny), i nas to wytępia w obliczu intruza (Islamu) jak rzeczywisty AIDS!
Nie można powiedzieć prawdy, bo zaraz ty homofobie, ty taki, ty owaki!
- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Co za ograniczenie umysłowe...
Papież rodak? Najpierw poczytaj, jak tuszował sprawy pedofilów. Aż taki święty nie był jak go Polacy malują.
Dno i wodorosty.
Papież rodak? Najpierw poczytaj, jak tuszował sprawy pedofilów. Aż taki święty nie był jak go Polacy malują.
Dno i wodorosty.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Jakie są na to dowody? Oszczerstwa Urbana w gazecie Nie?