Witam wszystkich serdecznie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
-
- bywalec
Witam wszystkich serdecznie
Cześć mam na imię Paweł mam 28 lat jestem tutaj nowy na forum choruje na schizofrenię paranoidalną rok temu została mi postawiona diagnoza ale choruje dłużej kilka lat tylko za późno zacząłem się leczyć chciałbym poznać tutaj osoby które również chorują na tą chorobę popisać o swoich doświadczeniach o leczeniu i ogólnie o wszystkim.
Re: Witam wszystkich serdecznie
Witaj, ja zachorowałem w wieku 32 lat,a w wieku 28 lat mialem dziwny epizod który mógł zapowiadać chorobę
-
- bywalec
Ja leczę się psychiatrycznie tylko dwa lata i na początku miałem rozpoznaną depresję psychotyczną ale kiedyś odstawiłem leki bez wiedzy lekarza i po jakimś czasie gdy mój stan zdrowia się pogorszył pojechałem do szpitala psychiatrycznego tam byłem pięć tygodni i tam rozpoznano u mnie schizofrenię ogólnie to po tych dwóch latach leczenia mój stan zdrowia bardzo się poprawił wróciłem do normalnego funkcjonowania ale przed leczeniem bardzo źle ze mną było kilka lat męczyłem się bardzo moje problemy psychiczne zaczęły się bardzo dawno tylko że nie podejmowałem leczenia przez lata.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Witaj 

Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Jurian_69
- zaufany użytkownik
- Status: praktyk new code nlp
- Gadu-Gadu: 63586693
- Kontakt:
tak to jest już w psychiatrykach, że rozpoznają schizofrenie paranoidalne. przynajmniej w pl.
F43.9 

Siema, ja sie lecze psychiatrycznie 5 lat, od niecalych dwoch moze na schizofrenie, narazie nie wrocilem do normalnosci.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
-
- zarejestrowany użytkownik
Cześć Paweł,
Jak wciąż chcesz popisać to może priv?
Jak wciąż chcesz popisać to może priv?