Jestem Guile, oto mój "rant"
Moderator: moderatorzy
Jestem Guile, oto mój "rant"
Czemu ja mam tak strasznie szanować, adorować, bać się bardzo podłej, wyrachowanej grupki, czyli pederastów?! Komu ja tak samo sram po głowach, choć jestem wariatem, jak oni nam w tych obrzydliwych paradach?! Ludzie, czy to nie zasługuje by się temu wreszcie powiedziało stop?!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Re: Jestem Guile, oto mój "rant"
No to nie akceptuj ich.
Proszę, problem rozwiązany.
Tak przy okazji. Ktoś każe ci ich akceptować? Czy po prostu sam szukasz obiektu do nienawiści, bo lubisz nienawidzić.
Tak przy okazji. Ktoś każe ci ich akceptować? Czy po prostu sam szukasz obiektu do nienawiści, bo lubisz nienawidzić.
Wiesz jak jest. To oni prowokują. Ja się nie zgadzam by być podczłowiekiem pedalstwa! A do tego to dąży, że stają się hierarchią osób hetero!klucz żurawi pisze: ↑sob mar 28, 2020 11:10 am No to nie akceptuj ich.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
"Psychicznych" też wiele osób nie akceptuje lub dyskryminuje pod wieloma względami.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Ja nigdy nie przesadzam! Poza tym, mój rant dotyczy notorycznego unicestwiania mi tu moich postów! Jak ja byłbym adminem z ćwierć mózgu, ja nie mogę z ludzi robić takich debili!
O! I nagle jestem zaufanym użytkownikiem! Powiem Wam tyle, że zależy mi bardzo, bardzo na tej stronie! Tylko ślepy tego nie zauważy.
Ja bym się chętnie spotkał z Wami pod namiotami, itd! Zarzucono mi że się boję
! Jak ja się boję to widać pod moim podpisem! Mi już dawno to minęło, że ziemia jest pokryta samymi wrogami chcącymi mnie skrzywdzić
! To jest paranoia!
I nagle bym odpowiadał za cholera wie co! Nie! I nawet nigdy nie byłem hospitalizowany przymusowo z jakichś powodów. A mój cel na tej stronie? Psychiatria musi być zreformowana! Nie chodzi tu tylko o uznanie błędu by homoseksualizm usunąć z listy chorób. Chodzi tu o traktowanie. Nie robi się z ludzi balonów olanzapiną! Się nawet takiego gówna nie uważa za lek!
Nie wiem czemu nagle jestem zaufany, ale ok! Ja jestem za dogadywaniem się z tym wszystkim, w tym z psychiatrią. Inaczej nic dobrego nie zrobię.
No i co? No i tyle na razie! Co do tego co pisałem, tak jest, że nie może być tak, że mniejszość sra po głowie większości! To nie jest żadna demokracja, bo kiedy mi dano na to głosować?!