Australia
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Australia
Dziwne są te pożary w Australii, średnio no nieznam sie nie zagłębiałem się w sfere ścółek gruntów itd ale że tak wycieło całą dookoła to ile tych źródeł ognia jedno źródło ognia było czy więcej . Czy to przypadkowe? Bardzo szkoda zwierzaczków niektórych .Oby to nie był postęp....
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Australia
podstęp Chin i Rosji by zająć Australie ale to może wyobraźnia nic nie wiem na ten temat
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Była tam masa podpaleń, z tego co czytałem na necie.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Słonecznik1
- bywalec
to To ludzie czemu to robią przecierzto nie ma sensu , chyba że chcą to wykorzystac jako atak na świat poprostu . Może zaczeli palić lasy terroryści powaleni by ludzie za iles lat w maskach chodzili. Nom nie ma dowodów ale to wygląda źle.Yo Łukasz
Jak zwykle, nic nie wiadomo. Jedni obwiniają ekologów, że nie pozwalali rzekomo na kontrolowaną wycinkę i wypalanie, z kolei inni emisję gazów cieplarnianych i rząd Australii, że za mało pieniędzy i za późno przeznaczył na gaszenie pożarów.