Użytkownik cezary123 i jego notoryczne czepianie się w jednym wątku
Moderator: moderatorzy
Użytkownik cezary123 i jego notoryczne czepianie się w jednym wątku
Prosze admina lub moderacje o jakies upomnienie czy zakaz pisania w jednym konkretnym temacie temu userowi, poniewaz robi on ciagle balagan w moim temacie i tylko patrzy, do czego tu sie tym razem przyczepic. Prosilabym o reakcje, gdyz zaczyna to przybierac niemilego charakteru jego wypowiedzi w tym temacie. Link do tego tematu: viewtopic.php?f=253&t=34100
Re: Użytkownik cezary123 i jego notoryczne czepianie się w jednym wątku
Nie trzeba, pisz sobie, pisz...
- Catastrophique
- bywalec
I mowisz, Cezary, ze nie masz zadnego problemu z pogladami na temat kobiet?
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Od tego jest forum żeby sie spierać/wspierać....

Ale to jest forum dla chorych psychicznie, i trzeba brac pod uwage, ze jesli jakis uzytkownik ma taki problem, ze moze pogorszyc tym stan drugiej osoby, to trzeba reagowac. Ja po tej dzisiejszej klotni z cezarym mam az do teraz nerwice, i pewnie jak zwykle bedzie sie ona utrzymywala az do chwili, w ktorej usne. Dlatego trzeba reagowac, gdy cos jest nie tak na forum, bo nie kazdy jest w stanie zniesc klotnie bez gorszego samopoczucia. Moge zrozumiec, ze cezary ma dany problem, ale to nie znaczy, ze moze miec pozwolenie na docinki, tym bardziej, ze nie zaczynalam o nim pisac pierwsza nic zlego. Jesli sie nic nie bedzie robilo w takiej sytuacji, to moze to skutkowac tylko potyczkami slownymi, a to dla nikogo nie bedzie dobre. Dlatego modzi i admini musza reagowac, gdy cos sie dzieje na forum, jesli dostana zgloszenie. Nawet, jesli ktos jest zlosliwy przez chorobe, to musi sie uczyc jednak, ze nie moze z tego powodu komus docinac.
- Dobro
- zaufany użytkownik
Masz rację, trzeba uważać... Jednak nieraz ludzie nie są sobą jeśli komuś nie dadzą pstryka w nos...

- Dobro
- zaufany użytkownik
To przykre, trzymaj się ciepło. ... !

- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Nikogo nie będę ostrzegała, po to jest forum aby się spierać.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
No to ja w takim razie stad sie zwijam. Na innych forach juz dawno by ktos zareagowal.
- Catastrophique
- bywalec
Szkoda Havana, ale nie dziwie Ci sie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Ja nie rozumiem was, jeden atak, zły komentarz, czy negatywna opinia i się wycofujecie, żadnej woli walki.... Ja jakoś jestem inny, walczę do końca, niezależnie od konsekwencji..., ale szkoda, ze tracimy użytkownika 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Havana, nie odchodź. Trzeba walczyć i nie poddawać się, nie wiać. Gorsze się dzieją rzeczy w necie. Be strong girl! Wybacz mu, a zobaczysz, co się będzie działo.
Ostatnio zmieniony ndz gru 15, 2019 1:34 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Zwyczajnie chce wchodzic na forum wiedzac, ze sobie z kims milo popisze, a nie ze swiadomoscia, ze bede sie przez kogos zle czuc, to sie mija z celem. Przeciez takie fora maja pomagac ludziom, a nie ich dobijac.
Wybaczyc moge, natomiast uwazam, ze moderator powinien w takich sytuacjach reagowac, a nie to olewac, bo tak najlatwiej. Dlatego maksymiliana ma u mnie duzego minusa za umywanie raczek od obowiazkow moderatorskich. Nie podoba mi sie to.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Cezary już dał Ci spokój, przynajmniej tak zapowiedział, możesz spokojnie pisać. Ale też trzeba wziąć pod uwagę, że jest to forum szczególne, tu są osoby chore psychicznie, które nie panują nad sobą. Trzeba być trochę wyrozumiałym. Jak coś to jest jeszcze admin, Zbyszek, pisz do niego. Filozofią Zbyszka, jest to, aby każdy na forum czuł się dobrze i było dla niego.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
No dobrze, zostane.44 pisze: ↑ndz gru 15, 2019 1:41 pm Cezary już dał Ci spokój, przynajmniej tak zapowiedział, możesz spokojnie pisać. Ale też trzeba wziąć pod uwagę, że jest to forum szczególne, tu są osoby chore psychicznie, które nie panują nad sobą. Trzeba być trochę wyrozumiałym. Jak coś to jest jeszcze admin, Zbyszek, pisz do niego. Filozofią Zbyszka, jest to, aby każdy na forum czuł się dobrze i było dla niego.
Mozna byc wyrozumialym, ale nie mozna pozwalac na takie sytuacje jednak.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ja zastępuje Zbyszka, nie widze w tym wątku nic zlego, normalna dyskusja, a jak ktoś nie przyjmuje poglądów innej osoby to powinien się zreflektowac A nie zamykać.
Sprawę uważam za zamknietą. Jak coś , jestem na pw.
Sprawę uważam za zamknietą. Jak coś , jestem na pw.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com