Samotny na północy

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
classy
zaufany użytkownik

Samotny na północy

Post autor: classy »

Obecnie mam prawie 27 lat. Moja choroba zbiegła się wraz z odejściem dziewczyny, z którą byłem 8 lat. Dlatego bylo to jeszcze trudniejsze przeżycie. Cały świat się zawalił podwójnie. W szpitalu poznałem osoby, jedną bardzo miłą ale odległości nie pozwoliły na kontynuowanie tych znajomości. Teraz siedze sam. Czuje się mocno samotny. Wróciłem na studia ale to nic nie zminiło pod tym względem. Chciałbym kogoś poznać. Ale nie ma jak. Do tego dochodzi kwestia, że nie każdy cię zrozumie, twoją sytuację. Może tutaj przypadkiem są jakieś miłe dziewczyny z północy Polski.
Pozdrawiam
lady_dark
zarejestrowany użytkownik

Re: Samotny na północy

Post autor: lady_dark »

:-) zapraszam na onet czat - pokój samobójcy, schizofrenicy, prosektorium..
Nie smutaj się.. a najczęściej, gdy właśnie nie oczekujemy spotyka nas coś miłego..
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Witaj Lady_dark, drwina nawet nie dotyka spraw, o których tu dyskutujemy.
Classy, te fajne dziewczyny są jeszcze bardziej samotne niż ty. Znajdź je zanim one znajdą Ciebie. Także tu na forum.
lady_dark

Drogi Zbyszku nie drwie, bo w tych pokojach bywam pod tym nickiem jak tu.. nie zrozumiałes chyba..
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Sorry, fałszywie zrozumiałem słowo "prosektorium" - to tylko nazwa pokoju.
lady_dark

Tak to są pokoje..
classy
zaufany użytkownik

Witam, poznałem fantastyczną dziewczynę, tutaj z tego forum, odezwała się do mnie. Było super, po prostu czego takiego już dawno nie przeżyłem. To było jedno spotkanie, drugie niestety nie wyszło, ona chyba wciąż żyje swoim światem, z którego nie chce zrezygnować. Mi to nie przeszkadza, ale było niezrozumienie i zawód, raczej po jej stronie. Podłamało mnie to bardzo, bo bardzo a to bardzo ją polubiłem. Zaangażowałem się bardziej niż ona. Łatwo mi jest się do kogoś przywiązać jak lubię tą osobę. Czuje się trochę załamany, myślałem, że ta relacja potrwa choć trochę. Nie przetrwała kolejnego dnia. A wiązałem takie nadzieje.

Dziewczyny z północy odezwijcie się.

Chciałem jej dać cześć swego serca. Ale ona go chyba nie chciała.
Awatar użytkownika
sheche
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67364081

Post autor: sheche »

hej mój drogi, życzę Ci powodzenia w odnalezieniu tej, która zasłuży na Twoje serce, życzę Ci prawdziwej miłości, a Wy dziewczyny samotne spróbujcie może on..., może z nim wyjść coś fantastycznego, ja mojego ukochanego spotkałam w szpitalu psychiatrycznym, teraz jestem szczęśliwa, schizofrenik to nie znaczy ten ostatni....
Awatar użytkownika
Clamo
moderator
moderator

Post autor: Clamo »

classy pisze:Witam, poznałem fantastyczną dziewczynę, tutaj z tego forum, odezwała się do mnie. Było super, po prostu czego takiego już dawno nie przeżyłem. To było jedno spotkanie, drugie niestety nie wyszło, ona chyba wciąż żyje swoim światem, z którego nie chce zrezygnować. Mi to nie przeszkadza, ale było niezrozumienie i zawód, raczej po jej stronie. Podłamało mnie to bardzo, bo bardzo a to bardzo ją polubiłem. Zaangażowałem się bardziej niż ona. Łatwo mi jest się do kogoś przywiązać jak lubię tą osobę. Czuje się trochę załamany, myślałem, że ta relacja potrwa choć trochę. Nie przetrwała kolejnego dnia. A wiązałem takie nadzieje.

Dziewczyny z północy odezwijcie się.

Nie uważasz, że to lekka przesada? Tak angażujesz się po jednym dniu? Człowieku, ogarnij się.
"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
classy
zaufany użytkownik

Clamo pisze:
classy pisze:
Nie uważasz, że to lekka przesada? Tak angażujesz się po jednym dniu? Człowieku, ogarnij się.
Haha dzięki za szczere słowa, i jakże prawdziwe.
Miałem ku temu powody! To co się wydarzyło tamtego dnia mocno mnie poruszyło.
ra-mta
zaufany użytkownik

Post autor: ra-mta »

Ja także mam 27 lat. Zachorowałam na schizofrenie 3 lata temu.Moje życie diametralnie się zmieniło bo system wartości uległ zmianie wbrew pozorom i pomimo ogromu cierpienia na lepsze. Zaczełam odbierać świat z innej perspektywy przez pryzmat jego piękna.Wcześniej nie potrafiłam się cieszyć z małych wydawałoby śię oczywistych rzeczy takich jak wschód i zachód słońca, obecności bliskich,uśmiechu ludzi którzy tak jak ty chcą godnie wykorzystać dar życia.Wiadomo,że są chwile zwątpienia i gorsze samopoczucie ale to przecież mija, nie będzie trwało wiecznie.Serce pozostaje niezmienione i tym bardziej pragniemy kochać i być kochanym.Może chcesz ze mną pogadać na dowolny ttemat?
ra-mta
zaufany użytkownik

Witam samotnego z północy czyżbyś znalazł już swoją księżniczkę?życie jest pełne niespodzianek
Awatar użytkownika
Akatosh
zaufany użytkownik

Post autor: Akatosh »

ra-mta pisze:Może chcesz ze mną pogadać na dowolny ttemat?
Witaj ra-mta. Ja z przyjemnością porozmawiam z tobą na dowolny temat. Polecam ten dział.
viewforum.php?f=12
Tutaj można sobie do woli pogadać na dowolne tematy. Pozdrawiam :)
ra-mta
zaufany użytkownik

witaj Kotlet pozdrawiam i dziękuję za propozycje rozmowy na razie udzielam się tylko na tym forum ale wkrótce pogadamy
ra-mta
zaufany użytkownik

do Kotlet czy to to samo forum zakręcona dzisiaj jestem wybacz
Awatar użytkownika
Akatosh
zaufany użytkownik

Post autor: Akatosh »

Tak ,to samo. Piąty dział od dołu na stronie głównej forum. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”