Samotny na północy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Samotny na północy
Obecnie mam prawie 27 lat. Moja choroba zbiegła się wraz z odejściem dziewczyny, z którą byłem 8 lat. Dlatego bylo to jeszcze trudniejsze przeżycie. Cały świat się zawalił podwójnie. W szpitalu poznałem osoby, jedną bardzo miłą ale odległości nie pozwoliły na kontynuowanie tych znajomości. Teraz siedze sam. Czuje się mocno samotny. Wróciłem na studia ale to nic nie zminiło pod tym względem. Chciałbym kogoś poznać. Ale nie ma jak. Do tego dochodzi kwestia, że nie każdy cię zrozumie, twoją sytuację. Może tutaj przypadkiem są jakieś miłe dziewczyny z północy Polski.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Samotny na północy
:-) zapraszam na onet czat - pokój samobójcy, schizofrenicy, prosektorium..
Nie smutaj się.. a najczęściej, gdy właśnie nie oczekujemy spotyka nas coś miłego..
Nie smutaj się.. a najczęściej, gdy właśnie nie oczekujemy spotyka nas coś miłego..
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Witaj Lady_dark, drwina nawet nie dotyka spraw, o których tu dyskutujemy.
Classy, te fajne dziewczyny są jeszcze bardziej samotne niż ty. Znajdź je zanim one znajdą Ciebie. Także tu na forum.
Classy, te fajne dziewczyny są jeszcze bardziej samotne niż ty. Znajdź je zanim one znajdą Ciebie. Także tu na forum.
Drogi Zbyszku nie drwie, bo w tych pokojach bywam pod tym nickiem jak tu.. nie zrozumiałes chyba..
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Sorry, fałszywie zrozumiałem słowo "prosektorium" - to tylko nazwa pokoju.
Tak to są pokoje..
Witam, poznałem fantastyczną dziewczynę, tutaj z tego forum, odezwała się do mnie. Było super, po prostu czego takiego już dawno nie przeżyłem. To było jedno spotkanie, drugie niestety nie wyszło, ona chyba wciąż żyje swoim światem, z którego nie chce zrezygnować. Mi to nie przeszkadza, ale było niezrozumienie i zawód, raczej po jej stronie. Podłamało mnie to bardzo, bo bardzo a to bardzo ją polubiłem. Zaangażowałem się bardziej niż ona. Łatwo mi jest się do kogoś przywiązać jak lubię tą osobę. Czuje się trochę załamany, myślałem, że ta relacja potrwa choć trochę. Nie przetrwała kolejnego dnia. A wiązałem takie nadzieje.
Dziewczyny z północy odezwijcie się.
Chciałem jej dać cześć swego serca. Ale ona go chyba nie chciała.
hej mój drogi, życzę Ci powodzenia w odnalezieniu tej, która zasłuży na Twoje serce, życzę Ci prawdziwej miłości, a Wy dziewczyny samotne spróbujcie może on..., może z nim wyjść coś fantastycznego, ja mojego ukochanego spotkałam w szpitalu psychiatrycznym, teraz jestem szczęśliwa, schizofrenik to nie znaczy ten ostatni....
- Clamo
- moderator
Nie uważasz, że to lekka przesada? Tak angażujesz się po jednym dniu? Człowieku, ogarnij się.classy pisze:Witam, poznałem fantastyczną dziewczynę, tutaj z tego forum, odezwała się do mnie. Było super, po prostu czego takiego już dawno nie przeżyłem. To było jedno spotkanie, drugie niestety nie wyszło, ona chyba wciąż żyje swoim światem, z którego nie chce zrezygnować. Mi to nie przeszkadza, ale było niezrozumienie i zawód, raczej po jej stronie. Podłamało mnie to bardzo, bo bardzo a to bardzo ją polubiłem. Zaangażowałem się bardziej niż ona. Łatwo mi jest się do kogoś przywiązać jak lubię tą osobę. Czuje się trochę załamany, myślałem, że ta relacja potrwa choć trochę. Nie przetrwała kolejnego dnia. A wiązałem takie nadzieje.
"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
Haha dzięki za szczere słowa, i jakże prawdziwe.Clamo pisze:Nie uważasz, że to lekka przesada? Tak angażujesz się po jednym dniu? Człowieku, ogarnij się.classy pisze:
Miałem ku temu powody! To co się wydarzyło tamtego dnia mocno mnie poruszyło.
Ja także mam 27 lat. Zachorowałam na schizofrenie 3 lata temu.Moje życie diametralnie się zmieniło bo system wartości uległ zmianie wbrew pozorom i pomimo ogromu cierpienia na lepsze. Zaczełam odbierać świat z innej perspektywy przez pryzmat jego piękna.Wcześniej nie potrafiłam się cieszyć z małych wydawałoby śię oczywistych rzeczy takich jak wschód i zachód słońca, obecności bliskich,uśmiechu ludzi którzy tak jak ty chcą godnie wykorzystać dar życia.Wiadomo,że są chwile zwątpienia i gorsze samopoczucie ale to przecież mija, nie będzie trwało wiecznie.Serce pozostaje niezmienione i tym bardziej pragniemy kochać i być kochanym.Może chcesz ze mną pogadać na dowolny ttemat?
Witam samotnego z północy czyżbyś znalazł już swoją księżniczkę?życie jest pełne niespodzianek
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Witaj ra-mta. Ja z przyjemnością porozmawiam z tobą na dowolny temat. Polecam ten dział.ra-mta pisze:Może chcesz ze mną pogadać na dowolny ttemat?
viewforum.php?f=12
Tutaj można sobie do woli pogadać na dowolne tematy. Pozdrawiam

witaj Kotlet pozdrawiam i dziękuję za propozycje rozmowy na razie udzielam się tylko na tym forum ale wkrótce pogadamy
do Kotlet czy to to samo forum zakręcona dzisiaj jestem wybacz
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Tak ,to samo. Piąty dział od dołu na stronie głównej forum.