Dziś najważniejszy mecz mundialu w RPA. Naprzeciwko siebie staną dwie europejskie potęgi: Hiszpania - Holandia. Zarówno dla jednej jak i drugiej drużyny będzie to niepowtarzalna szansa, żeby po raz pierwszy w historii sięgnąć po puchar świata. Faworytem wydają się byc jednak Hiszpanie, którzy z meczu na mecz grają coraz lepiej (wyjątkiem kiepski mecz z Paragwajem w 1/4 finału). Holendrzy są jednak bardziej nieprzewidywalni (wygrana z Brazylią). Stawiam na piłarzy z Półwyspu Iberyjskiego. Myślę, że będzie 2:0 dla Hiszpanów. Jestem też ciekaw waszych opinii.
Dodam jeszcze, że na codzień nie interesuję się piłką nożną. Mundial to jednak bezprecedensowe wydarzenie i od MŚ w Korei Płd i Japonii śledzę uważnie turnieje MŚ. Polecam nawet paniom. Emocje gwarantowane, zwłaszcza w meczu o najwyższą stawkę jakim niewątpliwie jest finał.
Finał MŚ: Holandia - Hiszpania
Moderator: moderatorzy
- Constantius
- zaufany użytkownik
Re: Finał MŚ: Holandia - Hiszpania
Pomarańczowi będą górą ! Holandia gola !!!!!!
Musi być ktoś kogo nie znam, a kto zawładnął mna, moim życiem, śmiercią, tą kartką
-
- zaufany użytkownik
Re: Finał MŚ: Holandia - Hiszpania
Nieskromnie powiem (pewnie mi wielu nie uwierzy), ale zarówno przed EURO 2008, jak i przed Mundialem stawiałem na Hiszpanię. Jednak w pojedynku na typowanie nie mam szans ze słynną już niemiecką ośmiornicą
"Oddech weż, już najgorsze jest za Tobą
W końcu gdzieś, bedzie lepiej, daje słowo
nie bój sie uwierz w siebie masz juz wszystko
poczuj więc , ze przed Tobą cała przyszłość
przecież wiesz "
W końcu gdzieś, bedzie lepiej, daje słowo
nie bój sie uwierz w siebie masz juz wszystko
poczuj więc , ze przed Tobą cała przyszłość
przecież wiesz "