Przyczyna wszystkich chorób neurolgicznych (psychicznych itp)

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

waku
bywalec

Re: Przyczyna wszystkich chorub neurolgicznych (psychicznych itp)

Post autor: waku »

Na blogu napisałeś że "w miejscu brzucha siedzi zawsze demon"
Z początku wyśmiałem tę teorię, ale...
Otóż dzisiaj wracając do domu myślałem o tym by kupić sobie medalik św. Benedykta. Głosy podpowiedziały, że jeżeli to zrobię to nie zdam pewnego egzaminu. Gdy miałem skręcić w krótszą drogę do sklepu z dewocjonaliami, zmieniłem kierunek, coś mnie pokierowało by iść dalej prosto. W myślach powiedziałem sobie: "pier**ę egzamin", idę do sklepu po medalik. Gdy doszedłem do skrzyżowania i wybrałem drogę do sklepu nagle dosyć mocno zakołowało mi się w głowie. Tak jakby ktoś się bardzo na mnie zdenerwował. Podobne zdarzenie miało miejsce w 2012r., gdy zdenerwowałem pewną osobę. Poczułem na sobie falę czyjegoś gniewu.
Kupiłem sobie medalik i może minęło pół godziny, może nie, zaczęły dopadać mnie bóle brzucha. Powiecie że to przypadek, ale dla mnie to wystarczy by uwierzyć w to że neuropixs ma rację, ze opętanie jednak istnieje.
Ale najprościej jest wyśmiać, bo to trendy wyśmiewać innych, co zresztą sam uczyniłem w tym temacie...
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

waku pisze: Powiecie że to przypadek, ale dla mnie to wystarczy by uwierzyć w to że neuropixs ma rację, ze opętanie jednak istnieje.
żadne tam opętanie, nerwica czy coś.
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Spróbuj jak zasypiasz trzymać Pismo Święte pod poduszką. Odpędza wszystko co złe. Czytaj regularnie to ocalisz duszę.
Kefas
zaufany użytkownik

Re: Przyczyna wszystkich chorób neurolgicznych (psychicznych itp)

Post autor: Kefas »

neuropixs_ proponujesz szybkie rozwiązanie problemu.Kościół twierdzi że schizofrenia jest utratą tożsamości.demony są bardzo inteligentne psuja człowieka przez grzech,tylko że jest jeden myk w tym całym procesie.Otóż właśnie zepsuty człowiek zapada na chorobę.Demony w takiej sytuacji są bezradne.Ponieważ człowiek tracący świadomość siebie nie jest w stanie już zaciągać winy takim stopniu jak przed chorobą.Mogą go tylko dręczyć żeby popełnił samobójstwo bo nie mogą go znieść.Z grzesznika stał się męczennikiem im szybciej umrze tym mniej zasług bedzie miał.I mniej przysłuży się ludzkości.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

W chorobie człowiek potrafi być zły do szpiku kości. Stąd tyle przestępstw na tle seksualnym i nie tylko, popełnianych przez osoby chore psychicznie. Równie często osoby chore psychicznie są ofiarami przemocy i przestępstw na tle seksualnym, ale o tym się już raczej nie mówi i nie to jest tu tematem rozmowy. Ciało choruje gdy choruje dusza. Dusza cierpi trawiona grzechem, wtedy demony cieszą się najbardziej i mają ucztę.
Kefas
zaufany użytkownik

Post autor: Kefas »

:)
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”