nie ma otyłych ludzi są tylko źle dobrane ubrania.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- G_AME_OVER
- bywalec
nie ma otyłych ludzi są tylko źle dobrane ubrania.
zauważyłem że jest to dręczacy problem. ileż osób wpada w problemy anoreksi, bulimi tylko dlatego że uważają że są grube. a chyba wszyscy wiemy jak takie osoby w takim stanie wyglądają. nie da się przekonać takiej osoby .co do nie prawdziwości jej osądu. więc jedyne rozwiązanie to noszenie ubrań w których będą czuć się komofrotowo i będą ackeptowane przez otoczenie. a nie krytykowany że jest jak jest
to nie jest nawet szach mat to jest zwycięstwo z szachownicą.
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: nie ma otyłych ludzi są tylko źle dobrane ubrania.
Grubi maja zawsze gorxej niz szczupli czy wychudzeni.podtrzegani sa za leniuchow flejuf itd.wiem cos o tym mialam rozmiar 38 teraz po psychotropach dobilam do 48/50.ogolna tragedia.i nie wazne w co sie ubiore to wygladam zle.pozdrawiam .
- maliana
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 8098683
- Kontakt:
Ja też miałam 38 a teraz 48/50 Kiedyś, jak jeszcze miałam zdiagnozowany chad w depresji odstawiłam leki na miesiąc i udało się zrzucić 6 kilo. Ale ja też jestem po operacji tarczycy (wycięta w całości), więc nie wiem, co powinnam zrobić. Ale póki co staram się zaakceptować nowy image, mam depresję oprócz schizofrenii i nie mam sił na żadne diety. Może kiedyś...
(...)swoim aniołom dał rozkaz o tobie
aby cię strzegli na wszystkich twych drogach(...)
aby cię strzegli na wszystkich twych drogach(...)
Sam miałem problem z tarczycą i na to pomogło zwykłe mleko "sklepowe".