Ludzie którzy wam pomogli w życiu.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Ludzie którzy wam pomogli w życiu.
Można tu pisać kto i jak wam pomógł.
Mnie raz uratowała pielęgniarka, która zadzwoniła po lekarza dyżurnego i wypuścili mnie z pasów. Gdyby nie ona nie wiem, ile by mnie jeszcze przetrzymywano. Leżałem w nich w sumie 2 dni. Do posiłków nie odpinano mi nawet ręki.
Mnie raz uratowała pielęgniarka, która zadzwoniła po lekarza dyżurnego i wypuścili mnie z pasów. Gdyby nie ona nie wiem, ile by mnie jeszcze przetrzymywano. Leżałem w nich w sumie 2 dni. Do posiłków nie odpinano mi nawet ręki.
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
Re: Ludzie którzy wam pomogli w życiu.
mama mnie wspiera psychicznie
ojczym daje kase więc nie muszę pracować co pomaga chyba
czasem nieznajomi mi pomagają np. na anonimowych forach internetowych albo w mieście gdy jestem bliski zgubienia czegoś, np ktoś mnie poinformował że zostawiłem w busiku portfel
pomagają mi też psychiatrzy będąc etzatzem przyjaciela dla mnie, w realu nie mam żadnych przyjaciół
ojczym daje kase więc nie muszę pracować co pomaga chyba
czasem nieznajomi mi pomagają np. na anonimowych forach internetowych albo w mieście gdy jestem bliski zgubienia czegoś, np ktoś mnie poinformował że zostawiłem w busiku portfel
pomagają mi też psychiatrzy będąc etzatzem przyjaciela dla mnie, w realu nie mam żadnych przyjaciół
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob kwie 20, 2019 3:17 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- smutna kobieta
- zaufany użytkownik
masz fantastycznego, oddanego przyjaciela Piotrku, pogratulować ![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
zawsze jest ktoś kto Cię kocha, nawet możesz go nie znać...
ktoś mógłby powiedzieć - niesamowity przyjaciel. jednak byłoby to trochę jak lajkowanie postu ku uczczenia czyjejś śmierci. albo zachwycanie się przez lekarza ciekawością czyiś urojeń. fakt, faktem są to trudne do przyjęcia rzeczy i dobrze że są ludzie, którzy nas wspierają.Piotrek007 pisze: ↑wt sty 08, 2019 7:56 pm Mam przyjaciela,który wiele razy pomagał mi w trudnych chwilach.W pracy gdzie był moim brygadzistą potrafił awanturować się w biórze żeby mnie nie przenośili na inną placówkę.W grafiku zawsze ustawiał mi zmiany tak że zawsze pracowałem razem ze swoją dziewczyną.On też załatwił mi kolejną pracę.Jak konałem w lesie po próbie samobójczej użył swoich znajomości w policji i dzięki niemu policja namierzyła mój telefon i przeszukiwała lasy aby mnie znaleźć(skutecznie).Według lekarzy znaleźli mnie w ostatniej chwili i zawdzięczam przyjacielowi życie.
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob kwie 20, 2019 3:16 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob kwie 20, 2019 3:15 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
w sumie. zacząłem pisać posty "odchodzę", bo kiedys zapoczątkował o użyktownik "ocean" i dużo osób tak zaczęło pisać.Piotrek007 pisze: ↑śr sty 09, 2019 11:57 am Obiecałem sobie,że nie będę pisał na forum a jednak popełniłem kilka nowych postów :/
w czym ci przeszkadza pisanie na forum?Niech to będzie ostatni.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob kwie 20, 2019 3:15 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
no wiesz, jak masz wobec siebie wyrzuty, że wchodzisz na forum, no to jest konflikt. może to wynika z tego co robisz oprócz forum? u mnie tak trochę jest. robie mało rzeczy i wtedy mam takie odczucie.Piotrek007 pisze: ↑śr sty 09, 2019 1:31 pm Odrywa mnie od innych spraw a w konsekwencji po kilku godzinach spędzonych na forum pojawiają się złe emocje.
Koniec![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob kwie 20, 2019 3:14 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
wiesz, kanapek można zapomnieć. w sumie. to już nic nie pisze.Piotrek007 pisze: ↑śr sty 09, 2019 1:39 pm NNFof - jeśli czegoś zapomnę spakować do torby choćby kanapek to będzie Twoja wina![]()
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)