spadam stąd/olać forum/odchodzę
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
spadam stąd/olać forum/odchodzę
nie ma dla mnie miejsca dziś tu
gdzie f20 to president
a za podłego ma mnie admin
idę. nie żegnam
gdzie f20 to president
a za podłego ma mnie admin
idę. nie żegnam
nic
-
- bywalec
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: spadam stąd/olać forum/odchodzę
.
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2018 6:16 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
-
- bywalec
Nie przejmuj się takPiotrek007 pisze: ↑czw gru 20, 2018 9:31 pm Dla mnie też tu nie ma miejsca.Pisze głupoty na które inni mają wyje.... i ponoć nie mam współczucia dla chorych,do tego urywam wszelkie znajomości i wiele innych grzechów.Sam nie wiem co ja tu jeszcze robię.

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2018 6:16 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2018 6:15 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
też to zauważyłem. kruone mało pisze, tak jakby go nie było i straszy odejściem?Piotrek007 pisze: ↑czw gru 20, 2018 10:54 pm Karuna nie pieprz głupot tylko wracaj na forum.Jesteś lubiany jak mało kto.
-
- bywalec
Ale pamiętaj, że zawsze możesz to zmienićPiotrek007 pisze: ↑czw gru 20, 2018 10:16 pmDawno przestałem się tym przejmowaćRonaldinho pisze:
Nie przejmuj się tak![]()
Choć czasami głupie uczucie gdy przez kilka godzin przegląda się forum,maźnie kilka postów a na koniec zdaje się sprawę że nikt nie zareagował na to co pisałem.Czuje się tu obco ale sam jestem sobie winien bo nawet nie staram się tutaj zaprzyjaźnić z kimkolwiek.Zbyt wiele razy zrywałem internetowe znajomości bo nie mam ochoty żyć wirtualnie kiedy jest tyle ciekawszych zajęć i obowiązków.

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
dziękuję za sensowne wnioski
dzięki dzisiejszemu odejściu mogłem obejrzeć coś mądrego:
[youtube]h7wPafi6rPc[/youtube]
mam zamiar kontynuować coś mądrzejszego od tkwienia w gównie..
dzięki dzisiejszemu odejściu mogłem obejrzeć coś mądrego:
[youtube]h7wPafi6rPc[/youtube]
mam zamiar kontynuować coś mądrzejszego od tkwienia w gównie..
nic
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
karus no nie moze Ciebie nie być tu. 

- Słonecznik1
- bywalec
Napisałem kiedyś że bywasz chamski bo w sumie czasem jesteś ale bez przesady, napisałem nawet że czesto raz mi się tak zdarzyło ale nie musi być to do końca bo czasem nie wiem kto do kogo tu pisze .Tu jest trochę osób mówiących specyficznie a moja sytuacja przez pewną osobę jest taka że o paranoje nie trudno i się nasila czasem i też mam tego serdecznie dosyć jak i moja rodzina już na debila wyszedłem i mam też tego dosyć i w sumie pie. ją .
Zrobiło się dziwnie na forum ale to chyba tak jest czasem nie należy się za bardzo przejmować niestety stety tym szczególnie że sporo osób to hieny,cwaniaki,skąpcy ,zboczeńcy albo inni
. A człowiek nie jest jasnowidzem by analizować każdy przypadek , jakiś zmysł się ma ale czasem to ciezko . Pozatym forum ma dawać jakąś płaszczyznę
komunikacji ,kontaktu a pewnych rzeczy nie zastąpi .
Zrobiło się dziwnie na forum ale to chyba tak jest czasem nie należy się za bardzo przejmować niestety stety tym szczególnie że sporo osób to hieny,cwaniaki,skąpcy ,zboczeńcy albo inni

komunikacji ,kontaktu a pewnych rzeczy nie zastąpi .
Czyli wychodzi na to, że nie da się usystematyzować wiedzy na temat tego, co nazywają schizofrenią, wychodzi na to, że to forum wolnomyślicieli. Ja mam takie poczucie, że długo nie pożyję, a myślałam, że znajdę tu inspirację. Jasne, to co niewygodne musi być przemilczane, a jak ktoś mówi wprost o danym problemie, to o łatkę zboczeńca nie trudno. Inspiracja dla mnie to nie, że ktoś jest optymistą i chce zarażać optymizmem innych, by dzień póżniej rzucić ich w kąt...
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2018 6:15 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Karuna jeszcze cię dobrze nie poznałam ale to co mi pozwoliles poznać było interesujące. Musisz tu pozostać do czasu aż cię poznam i mi się znudzisz. I mam nadzieję że to nie nastąpi za szybko. Na mnie też nikt nie reaguje tak jakbym chciała 

-
- bywalec
A jak byś chciała?
Wystarczy aby szanowal moje poglądy mimo że inaczej myśli. Gdyby chciał mnie do czegoś przekonać to nie szyderstwem z mojego myślenia klamstwami czy chamstwem ale argumentami nie z sufitu a prawdziwymi. A jak komentuje to co piszę to żeby to coś poszerzalo moje pojmowanie i zrozumienie a nie coś w stylu: fajne, ok jesteś nie mądra...
-
- bywalec
No ok, tylko musisz zrozumieć, że nie każdy tak potrafi, a jeszcze inni chyba nie mają chęci na głębsze dyskusje niestetysheche pisze: ↑pt gru 21, 2018 10:29 pm Wystarczy aby szanowal moje poglądy mimo że inaczej myśli. Gdyby chciał mnie do czegoś przekonać to nie szyderstwem z mojego myślenia klamstwami czy chamstwem ale argumentami nie z sufitu a prawdziwymi. A jak komentuje to co piszę to żeby to coś poszerzalo moje pojmowanie i zrozumienie a nie coś w stylu: fajne, ok jesteś nie mądra...

Staram się nie przejmować ale czasami robię długą przerwę od forum bo szkoda mi czasu i atłasu.
-
- bywalec
Nie tylko inni pisali coś co mnie albo nie interesowało albo nie było mądre. Mam w dorobku też takie posty tu na evocie i nie tylko. Jak dla mnie wolę pisać czy mówić mniej bo po co mam się wstydzić denerwować zamulac czy przyjmować jakieś głupie przekonania.