prośba o pomoc

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

prośba o pomoc

Post autor: zbyszek »

Witam w tym wątku będę umieszczał aktualne prośby o pomoc na rzecz działania forum. Do tej pory robiłem prawie wszystko sam, ale to nie działa zbyt dobrze - mam ogromne zaległości. Proszę o odpowiedź nie publicznie, lecz bezpośrednio do mnie, najlepiej mailem w następujących sprawach:

1. Prośba o prawnika
Kto posiada wiedzę prawniczą, najchętniej jeśli sam jest prawnikiem i zechciałby zająć się pełnym wyjaśnieniem kwestii publicznego zbieranie pieniędzy ? Trzeba uzyskać potwierdzenie z informacji podatkowej o tym na jakich zasadach forum mogłoby zbierać dobrowolne datki pieniężne. Jak wolno byłoby nam je przeznaczyć ? Czy tylko na finansowanie serwera, czy np. na opłacenie pracy psychologa ? Wiem, że na temat zbiórek pieniężnych były jakieś wyroki sądowe. Czy i jak musielibyśmy takie wpłaty księgować ? Czy wiąże się to z innymi kosztami lub obowiązkami ?

2. Prośba o informatyka
Kto potrafiłby jako informatyk pisać dla forum niewielkie rozszerzenia według terminologii phpbb tzw. ext-y . Warunkiem jest znajomość phpbb.com - którą można oczywiście nabyć.

3. Szukamy także szczególnie bezstronnej osoby, która oceniałaby pracę moderatorów, określała potrzeby forum na pracę moderatorów, potrafiła także zaproponować kogoś jako moderatora oraz ewentualnie zaproponować kogoś z zewnątrz do pomocy, np. psychologa, lub psychiatrę. Zadanie tej osoby polegałoby także na pisaniu krótkich raportów np. co miesiąc. Chyba taka osoba nie powinna być sama moderatorem.

Jak pisałem proszę o odpowiedzi nie publicznie, lecz do mnie mailem. Proszę także innych użytkowników o nie zaśmiecanie tego wątku. On służy do upubliczniania próśb ze strony administracji forum.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”