Na wiosnę 2016 poważnie się rozchorowałem i nazakładałem kont w miarę jak dochodziłem do formy.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=7754
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9406
memberlist.php?mode=viewprofile&u=8913
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9295
memberlist.php?mode=viewprofile&u=8356
memberlist.php?mode=viewprofile&u=8756
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9462
Historia moich kont na evocie
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Historia moich kont na evocie
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Historia moich kont na evocie
Historia była taka: na JagodowymWilkołaku poważnie się rozchorowałem, porzuciłem konto i na zakładałem kilkanaście. Później porzuciłem konto i założyłem konto skarabeusz tuż przed szpitalem to był kwiecień 2017. Konto DuszekBłękitu założyłem już po wyjściu ze szpitala to był lipiec 2017, później założyłem konto Wilk Tarantino nawiązując do JagodowegoWilkołaka, ten nick mi dali przed szpitalem na PUczacie. Założyłem konto Sławomir, ponieważ Wilk Tarantino mi się przestał podobać. Później założyłem ElfIS ponieważ na Sławomirze się na wygłupiałem w dziale varia.
W międzyczasie był opalizoid jak Zbyszek łączył konta i tak połączył, że nie mogłem się zalogować bo straciłem hasła i email do Jagodowego.
Teraz jestem Juliusz Bulwa, a na imię w prawdziwym świecie mam Łukasz.
PS. nektar_leszczyny to też było moje konto o którego usunięcie poprosiłem Zbyszka.
W międzyczasie był opalizoid jak Zbyszek łączył konta i tak połączył, że nie mogłem się zalogować bo straciłem hasła i email do Jagodowego.
Teraz jestem Juliusz Bulwa, a na imię w prawdziwym świecie mam Łukasz.
PS. nektar_leszczyny to też było moje konto o którego usunięcie poprosiłem Zbyszka.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.