Historia moich kont na evocie

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Historia moich kont na evocie

Post autor: Niemamnie »

Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Re: Historia moich kont na evocie

Post autor: Niemamnie »

Historia była taka: na JagodowymWilkołaku poważnie się rozchorowałem, porzuciłem konto i na zakładałem kilkanaście. Później porzuciłem konto i założyłem konto skarabeusz tuż przed szpitalem to był kwiecień 2017. Konto DuszekBłękitu założyłem już po wyjściu ze szpitala to był lipiec 2017, później założyłem konto Wilk Tarantino nawiązując do JagodowegoWilkołaka, ten nick mi dali przed szpitalem na PUczacie. Założyłem konto Sławomir, ponieważ Wilk Tarantino mi się przestał podobać. Później założyłem ElfIS ponieważ na Sławomirze się na wygłupiałem w dziale varia.
W międzyczasie był opalizoid jak Zbyszek łączył konta i tak połączył, że nie mogłem się zalogować bo straciłem hasła i email do Jagodowego.

Teraz jestem Juliusz Bulwa, a na imię w prawdziwym świecie mam Łukasz.

PS. nektar_leszczyny to też było moje konto o którego usunięcie poprosiłem Zbyszka.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”