Nawiedzenie ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Nawiedzenie ?
Witam miałem kiedyś takie przeżycie mianowicie kładłem się spać gdy nagle usłyszałem taki wewnętrzny głos który ma każdy z nas nie tzw. głosy wynikające z naszej choroby który zaczoł do mnie przemawiać żeby pier... ludzi pier... cały świat ludzie to gówno a ja na to że wcale tak nie chce żyć z taką nienawiścią muszę przyznać że lubiłem słuchać takiej muzyki agresywnej głównie Slipknota która mnie nakręcała do nienawiści kiedy tak odmówiłem to usłyszałem trzy stuknięcia w ścianę i to coś odeszło wtedy się wystraszyłem do dziś mam takie tzw."stuknięcia" gdy na przykład jestem na psychoterapii i mam coś o sobie powiedzieć myślałem że to moje urojenia ale kolega też to słyszał . Moje pytanie jest takie czy miał ktoś z was takie doznania i co to było i co to jest
Re: Nawiedzenie ?
Może to tylko zbieg okoliczności i nic więcej...
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
Re: Nawiedzenie ?
Nie sądzę dziś byłem na psychoterapii i też usłyszałem dwa razy stuki próbowałem to jakoś sobie wytłumaczyć że to choroba ale gdy to się działo jeden z uczestników też to dostrzegł i odwrócił się w stronę dochodzących "stuków " zabrakło mi odwagi zeby się zapytać czy inni też to słyszeli . Gdy wróciłem do domu zaczołem się zastanawiać kiedy to występuje i doszedłem do wniosku że to się dzieje gdy mam mówić o sobie np. psycholog zadawał mi pytania a ja bałem się otworzyć i nie wiedziałem co powiedzieć miałem pustkę w głowie i to się zdarza nie tylko na psychoterapii ale też w życiu