Rola czarnych dziur w historii świadomości
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Rola czarnych dziur w historii świadomości
Czarne dziury odpowiadają za narodziny gramatyki.
Re: Rola czarnych dziur w historii świadomości
Pierwszym zdaniem było wyrażające błąd, dlatego posługuję się strukturą gramatyczną:
Może tak, może nie, a któż to wie, bąd, iloraz.
Bąd utworzyło anagram czyli dąb, będący świętym drzewem.
Wczoraj podałem na tę strukturę gramatyczną pierwszy skrót, ale niestety świadomość została uszczelniona i już to nie działa dłużej. Mogę spróbować, ale nie wiem czy zadziała.
Może tak, może nie, a któż to wie, rdec, suma.
Może tak, może nie, a któż to wie, bąd, iloraz.
Bąd utworzyło anagram czyli dąb, będący świętym drzewem.
Wczoraj podałem na tę strukturę gramatyczną pierwszy skrót, ale niestety świadomość została uszczelniona i już to nie działa dłużej. Mogę spróbować, ale nie wiem czy zadziała.
Może tak, może nie, a któż to wie, rdec, suma.
Może tak, może nie, a któż to wie, ceiwokuzcuak, synchronizacja.
Synchronizacja jest dodawaniem lub mnożeniem z parametrem logicznym.
Ufo do Saturna, możemy wylądować bo burza w kosmosie i kwas cieknie nam z nosa ,mamy brzydki oddech po wypiciu soku malinowego, który znaleźli my w ukryciu w skrzyni zakopanej na Jowiszu
Ku Ziemi zbliża się meteoryt, halo, odbiór, jest to odprysk horyzontu zdarzeń.
U jednych płytko pod powierzchnią, a u innych głęboko w sercu jak cierń jest może tak, może nie, a któż to wie.
Codzienność jest prostym algorytmem i czasem warto sobie ją urozmaicić.
atak zielonej kuli wyrwała mi z ręki kwiat zielonej róży ,była przeznaczona dla niego .
Zielona dziura przechwyciła klątwę płonącej róży.
ta róża płonie ale ona nie spłonie ,podobno ma coś wspólnego z feniksem .
Gdy byłem w psychozie, to miałem taką rozkminę, że mutanci (X-Men) są świadomościami pierwiastków chemicznych. Mutanci czasu mutują tak szybko, że tracą stabilność, analogicznie do ciężkich pierwiastków.
Czym jest Joker? Jest ostatnim z pierwiastków, stabilnym i związanym z czasem. Setki elektronów krążących wokół niego zachowują się w sposób zgodny z teorią względności a nie mechaniką kwantową.
Feniks to tlen.
Czym jest Joker? Jest ostatnim z pierwiastków, stabilnym i związanym z czasem. Setki elektronów krążących wokół niego zachowują się w sposób zgodny z teorią względności a nie mechaniką kwantową.
Feniks to tlen.
Nie dokończyłem tej rozkminy, zabrakło mi energii do tego.
Świadczy to o tym, że każda psychoza ma swoje ograniczenia, moja nie była w stanie przetwarzać urojeń na temat X-Menów, jest jakaś blokada, ale może na forum znajdzie się śmiałek któremu uda się przełamać blokadę.
Do odważnych świat należy.
Do odważnych świat należy.