Czy telepatia istnieje wedlug was ? czy to tylko objawy chorobe
Moderator: moderatorzy
Re: Czy telepatia istnieje wedlug was ? czy to tylko objawy chorobe
Chyba tylko mentaliści potrafią tym manipulować, że wydaje się że istnieje telepatia. Ale takich ludzi jest mało. Reszta to manipulacja.
Uważam, że nie istnieje, to mogły być zbiegi okoliczności
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja miałem na sesji zajęcia z mentalizowania i terapeuta mówił,że zaczynam rozwijać te umiejętności u siebie.Musiałem się wcielać w swoich rodziców i siebie jako dziecko.Super przeżycie.
telepatia istnieje ale trzeba miec do tego sprzet specjalistyczny
laik tego nie zrobi
laik tego nie zrobi
telepatia nie istnieje.
Robiono na ten temat badania, że w jednym pomieszczeniu badający odkrywał specjalną kartę z określoną figurą, a w drugim pomieszczeniu druga osoba, miała odczytać telepatycznie jaka figura jest na tej karcie. No i z tych badań wyszło że nic się nie da tą drogą odczytać.
Robiono na ten temat badania, że w jednym pomieszczeniu badający odkrywał specjalną kartę z określoną figurą, a w drugim pomieszczeniu druga osoba, miała odczytać telepatycznie jaka figura jest na tej karcie. No i z tych badań wyszło że nic się nie da tą drogą odczytać.
http://kopalniawiedzy.pl/EEG-Internet-m ... lenie,8714hvp2 pisze: ↑sob lip 29, 2017 1:25 am telepatia nie istnieje.
Telepatią posługiwałem się około miesiąca, jest rzeczą tak naturalną dla człowieka, że nie jest możliwe by nie istniała. Jeli ktoś powie jakoby wynikało to z choroby to niech weźmie pod uwagę, że móje zmysły odbierały telepatię w sposób realny. Niestety nie posiadam umiejętności telepatycznych, całe to zajście było wynikiem ogromnych możliwości istot po drugiej stronie "kabla telefonicznego". Chcę dodać, że cały czas od 2 lat słyszę głosy ale to jest zupełnie odmienne od telepatii, nigdy nie brałem lekarstw i narkotyków.
Telepatia może istnieć jedynie w innej rzeczywistości (w tej nie istnieje). Ta rzeczywistość jest zbyt zryta by istniało w niej coś ponadprzeciętnego.
@up a mamy dowody na istnienie innej rzeczywistosci?
Gdy ludzie budowali wieże Babel wszyscy posługiwali się jednym językiem. Między wszystkimi językami używanymi obecnie istnieje bardzo dużo podobieństw, ja myślę że jest to spowodowane wspólnym dla wszystkich ludzi językiem dzięki któremu formułujemy nasze myśli. Telepatia posługuje się językiem myśli, ale jest on odbierany przez nasz mózg jako język naszej mowy. Podam luźny przykład tylko dla zobrazowania moich doświadczeń np. telepatia odbywa się poprzez użycie fal elektromagnetycznych a my rozumiemy przesłanie w naszym ojczystym języku.
Jak masz microchip to istnieje. Skoro odpowiadasz do kogos myslami
Tak
Aby nawiązać połączenie telepatyczne z wybraną osobą z tłumu musimy o niej myśleć więc czytanie w oczach de facto jest rodzajem telepatii, poprzez patrzenie nawiązałeś więź. Poprawne użycie telepatii zostało zniszczone przez Boga przy budowie wieży Babel.
Aby nawiązać połączenie telepatyczne z wybraną osobą z tłumu musimy o niej myśleć więc czytanie w oczach de facto jest rodzajem telepatii, poprzez patrzenie nawiązałeś więź. Poprawne użycie telepatii zostało zniszczone przez Boga przy budowie wieży Babel.
@up wez tabletki kolego
boga nie ma
boga nie ma
@up nieprawda
mozna to wytlumaczyc na podstawie jakosci muzyki choc emocje tez graja role i wizerunek
mozna to wytlumaczyc na podstawie jakosci muzyki choc emocje tez graja role i wizerunek
"Nie wytłumaczysz słyszenia w nagraniu mp3 uczuć perkusisty."
a czego nie rozumiesz? najbardziej uczucia w spiewie jest slychac
popros doktorka zeby ci zwiekszyl dawke moze
a czego nie rozumiesz? najbardziej uczucia w spiewie jest slychac
popros doktorka zeby ci zwiekszyl dawke moze