10 000 postów przekroczone.
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: 10 000 postów przekroczone.
Zasłużyłeś na pułkownika.
Pozdro Generał Tup
Pozdro Generał Tup
Szampan już się chłodzi w lodówce co nie 

I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
-
- bywalec
Gratulacje 

- Kiciuś_XXL
- moderator
Gratulacje.
Podziwiam Cię, że udało się dobrnąć do takiego wyniku. Moderowanie co ciężki kawałek chleba. Nie masz swobody wypowiedzi, ludzie patrzą na twoje ręce cokolwiek napiszesz, nie patrzą na ciebie jak na zwykłego użytkownika, tylko ważą każde twoje słowo, krytykują. Nie możesz mieć swojego zdania, tylko obowiązuje cię regulamin. Nie możesz dać znać, ze coś ci się nie podoba, jesteś bardzo ograniczony. Sam byłem kiedyś moderatorem, ale kiedy nim przestałem być poczułem ulgę i zrzuciłem z siebie to brzemię.
Tak wiec gratulacje za to, że jesteś silny psychicznie.
Podziwiam Cię, że udało się dobrnąć do takiego wyniku. Moderowanie co ciężki kawałek chleba. Nie masz swobody wypowiedzi, ludzie patrzą na twoje ręce cokolwiek napiszesz, nie patrzą na ciebie jak na zwykłego użytkownika, tylko ważą każde twoje słowo, krytykują. Nie możesz mieć swojego zdania, tylko obowiązuje cię regulamin. Nie możesz dać znać, ze coś ci się nie podoba, jesteś bardzo ograniczony. Sam byłem kiedyś moderatorem, ale kiedy nim przestałem być poczułem ulgę i zrzuciłem z siebie to brzemię.
Tak wiec gratulacje za to, że jesteś silny psychicznie.