rockefeller
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
rockefeller
"filantrop" rockefeller nie żyje:
https://www.nytimes.com/2017/03/20/busi ... anker.html
Wiem, źródło nędzne - opisują go tam jak dobroczyńcę... ale potwierdza, że nie żyje...
Globalista, zwolennik redukcji populacji, globalizacji, etc... zmarł w wieku 101 lat - kolejny krok w stronę cofnięcia globalizacji...
https://www.nytimes.com/2017/03/20/busi ... anker.html
Wiem, źródło nędzne - opisują go tam jak dobroczyńcę... ale potwierdza, że nie żyje...
Globalista, zwolennik redukcji populacji, globalizacji, etc... zmarł w wieku 101 lat - kolejny krok w stronę cofnięcia globalizacji...
Re: rockefeller
piekny wiek
-
- bywalec
Piękny wiek - wiek 21, w którym świat uwolnił się od kolejnego zwyrodnialca niszczącego ten świat...
PS. Powodem śmierci była fatalna niewydolność serca - to było już jego 8 serce... kilka miesięcy temu przeszedł siódmą operację wymiany serca po której stwierdził, że ma zamiar żyć 200 lat...
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/zmarl ... wytrzymalo
wieczny odpoczynek racz mu dać Panie a światło wiekuista niechaj mu świeci niech odpoczywa w pokoju wiecznym amen
wieczny odpoczynek racz mu dać Panie a światło wiekuista niechaj mu świeci niech odpoczywa w pokoju wiecznym amen
-
- bywalec
Niestety pewnie i istnieje następca...
Co do idei - idea globalizmu włącznie z ideą redukcji liczby ludności upada w wielkim tempie... pozostały jeszcze całe rzesze idiotów podążających za ich propagandą jak pacynki na sznurkach - jednak to tylko kwestia czasu... wystarczy zaczekać aż kilka spraw wyjdzie do mainstreamu - chyba nawet najbardziej zdegenerowani szeregowi lewacy się ockną jak zobaczą w czym uczestniczą.
Co do idei - idea globalizmu włącznie z ideą redukcji liczby ludności upada w wielkim tempie... pozostały jeszcze całe rzesze idiotów podążających za ich propagandą jak pacynki na sznurkach - jednak to tylko kwestia czasu... wystarczy zaczekać aż kilka spraw wyjdzie do mainstreamu - chyba nawet najbardziej zdegenerowani szeregowi lewacy się ockną jak zobaczą w czym uczestniczą.
Ostatnio zmieniony wt mar 21, 2017 10:54 am przez marchewkowy, łącznie zmieniany 1 raz.
a to prawda pan Rockefeler za życia był wyjątkowym hm
jednak nie ja będe go osądzał wydaje tylko opinie o nim o jako wyjątkowym i tu pada niecenzuralne słowo na s
jednak nie ja będe go osądzał wydaje tylko opinie o nim o jako wyjątkowym i tu pada niecenzuralne słowo na s
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
"A teraz prawda będzie świecić. Nie chcę Cię zawieść.
Zwycięskie myśli przywództwa, przenoszą się do działania." ~ David Rockeffeler...
Chyba zablokował swoją oś czasu, od kiedy kliknęłam "obserwuj"... :-)
Zwycięskie myśli przywództwa, przenoszą się do działania." ~ David Rockeffeler...
Chyba zablokował swoją oś czasu, od kiedy kliknęłam "obserwuj"... :-)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
[youtube]UPPGOYX3n1Q[/youtube]
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Zaprosić go do znajomych.. nie zaproszę (młodego Roc'a), bo nie lubię konkurencji. Myślę, że David się mnie przestraszył, dlatego zablokował widoczność osi. Dobrze, że chociaż wyróżnione zdjęcia widać... I ukrył to, że studiował na FEMA
Czyżby chciał udawać dobrego i idealnego;) ?

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~