Witam
Tu można wypisywać sukcesy w tej grze.
Legia Warszawa awans do ligi mistrzów.
Football Manager 2017
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Football Manager 2017
Zacząłem na nowo grać w FM 17.Ponownie gram Legią,niestety odpadłem w 3 rundzie LM kwalifikacji z drużyną z Izraela po karnych 1-3,3-1 rewanż u siebie karne 5-6.Czeka mnie chyba ciężki bój o grupę ligi Europy nie mogę sobie pozwolić już na wpadkę.Zdobyłem też Superpuchar Polski.W lidze póki co średnio mi idzie.Niestety mam kontuzje kluczowych graczy Nikolicia i Ofoe.Przez jakiś czas mi szło wybornie sam zwycięstwa i bez straty goli.
Na ogół moje początki w nowej grze są trudne.Inaczej się motywuje graczy w meczu niż w FM16,gdzie motywację rozgryzłem do bardzo dużego poziomu.
Jak się ogram w klubach spróbuję coś ugrać w reprezentacji.Przesycony sukcesami w FM16,gdzie prawie wszystko zdobyłem postanowiłem spróbować czegoś nowego,pózniej pewnie będzie fm18. Oczywiście dosyć zgłębiłem kanał tej wersji.Nadal się uczę gry więc szału póki co nie będzie pewnie.
Na wypalenie dobrze chyba jest spróbować coś nowego.Po dłuższym też czasie znów wróciłem do naszej ligi.
Kiedyś więcej grałem Wisłą Kraków,co nie wykluczone,że zagram w tej wersji nią i trochę będzie więcej ligi polskiej.
Lubie jednak sobie wrócić do starych wpisów.
Na ogół moje początki w nowej grze są trudne.Inaczej się motywuje graczy w meczu niż w FM16,gdzie motywację rozgryzłem do bardzo dużego poziomu.
Jak się ogram w klubach spróbuję coś ugrać w reprezentacji.Przesycony sukcesami w FM16,gdzie prawie wszystko zdobyłem postanowiłem spróbować czegoś nowego,pózniej pewnie będzie fm18. Oczywiście dosyć zgłębiłem kanał tej wersji.Nadal się uczę gry więc szału póki co nie będzie pewnie.
Na wypalenie dobrze chyba jest spróbować coś nowego.Po dłuższym też czasie znów wróciłem do naszej ligi.
Kiedyś więcej grałem Wisłą Kraków,co nie wykluczone,że zagram w tej wersji nią i trochę będzie więcej ligi polskiej.
Lubie jednak sobie wrócić do starych wpisów.