Czarne chmury nad Tupem

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Czarne chmury nad Tupem

Post autor: Walet Pikowy »

witam
Moja sytuacja pogarsza się z dnia na dzień.W pracy jestem odesłany na najgorszy rewir i niedługo tam będę sam.Ludzie żyć mi nie dadzą.Jestem tak przemęczony po pracy,a i tak mam teraz pomoc,to mniej robię.Brak perspektyw pracy,choroba,samotność,to dolewa oliwy do ognia.Już prawie jestem skończony życiowo.W zasadzie byłem w połowie drogi to cud,że do tego momentu doszedłem.Analitycy i malkontenci nigdy by nie przypuszczali,że będę tak długo pracował.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Re: Czarne chmury nad Tupem

Post autor: Kiciuś_XXL »

I dalej będziesz ciągnął. Pogodzenie się z sytuacją da ci możliwość przetrwania. Musisz wierzyć dalej w swój potencjał.. życie to nie tylko sukcesy, każdy tak ma. Rób co masz zrobić i wcześniej czy później wzmocnisz się i nabierzesz siły do dalszej walki..
Awatar użytkownika
dzwonkowy
zaufany użytkownik
Status: schizofrenik - rezydent

Post autor: dzwonkowy »

Masz możliwość pracować mniej? Np. dzięki rencie?
Nie warto się zaharowywać.
Każdy dźwiga własny schiz.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Tup raz w życiu jest lepiej a raz gorzej, nie ma co się poddawać, jeszcze będzie dobrze a później znowu źle i znowu dobrze.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Ręka mnie boli.Jak dotykam to piecze.Niedługo mnie zmiecie żyły mi wyjdą.Czy ja kiedyś odpocznę.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Ręka przestanie z czasem boleć, nie ma co się rozczulać nad sobą.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
thecgla
bywalec
Status: miłosny

Post autor: thecgla »

Tup pisze: pt lut 17, 2017 2:59 pm witam
Moja sytuacja pogarsza się z dnia na dzień.W pracy jestem odesłany na najgorszy rewir i niedługo tam będę sam.Ludzie żyć mi nie dadzą.Jestem tak przemęczony po pracy,a i tak mam teraz pomoc,to mniej robię.Brak perspektyw pracy,choroba,samotność,to dolewa oliwy do ognia.Już prawie jestem skończony życiowo.W zasadzie byłem w połowie drogi to cud,że do tego momentu doszedłem.Analitycy i malkontenci nigdy by nie przypuszczali,że będę tak długo pracował.
Red bull doda Ci skrzydeł. A serio to pogadaj z szefem i powiedz niech Ci zmieni rewir albo da kogoś do pomocy. Może jakieś leki o depresji Cie postawią na nogi.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Cegla ja biore caly czas lek na depresje,bo 200mg solianu jest na dystymię. Zobaczę co będzie dalej może kogoś przyjmą,ale ogólnie ludzi brakuje i robi sie za dwóch.Ja dziękuję za pomoc co kolegów nazywają pedały i muszę być tam do 14 ciągle coś poprawiać.Podobno wiosna i lato jest lżejsze.Mniej roboty jest.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”