TW bolek totalne samozaoranie.
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
TW bolek totalne samozaoranie.
Takiego poziomu samozaorania nie osiągnął jeszcze nikt na naszej arenie politycznej...
Nic tylko czekać aż TW oskar popłynie... chociaż uciekł i znając życie nie wróci, wie co go tutaj prędzej czy później czeka...
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: TW bolek totalne samozaoranie.
Wypełnił swoje zadanie w historii czyli kontrolowany upadek komunizmu i powinien być wesołym emerytem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
Zdajesz sobie sprawę ilu ludziom zniszczył życie?LukeSkywalker pisze: ↑śr lut 01, 2017 9:14 pm Wypełnił swoje zadanie w historii czyli kontrolowany upadek komunizmu i powinien być wesołym emerytem.
Zdajesz sobie sprawę z faktu co dają haki jakie na niego mieli i co dzięki nim byli w stanie osiągnąć?
Zdrada nie jest wypełnieniem zadania w historii, zdrada powinna być karana.
Zadanie w historii by wykonał gdyby po objęciu urzędu stanął przed narodem, powiedział - byłem współpracownikiem służb, wielu ludziom zaszkodziłem jednak teraz jestem tutaj i pracuję dla narodu, odcinam się od służb PRL - wtedy by się pozbył haków, stracili by nad nim kontrolę.
Wiesz jak by dzis wyglądała Polska?
Czekam na dowody w sprawie TW oskar - kolejny zdrajca który obecnie ukrywa się poza obszarem naszego kraju.
-
- bywalec
Kornel Morawiecki vs bolek - fragment z 1993 roku i wywiad obecnie:
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ilu ludziom ocalił życie przez kontrolowany upadek komunizmu?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- w pogoni za stracony
- zaufany użytkownik
skończcie już z tym bolkiem albo pokażcie to nie na drodze intuicji i tego jak ten świat funkcjonuje tylko przedstawcie dowody. wałęsa się nie przyzna bo wie że nie ma niego dowodów. więc tak to się skończy.
wydaje mi się że tu nie chodzi czy to ważne czy nie. tylko skąd to się bierze. trzeba byłoby hodować dzieci i sprawdzać je czy jak nie będzie się ich uczyło zasad same je odkryją?
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Wałęsa się nie przyzna bo sam uwierzył w swoją legendę, czyli bajkę.
blablabla
- w pogoni za stracony
- zaufany użytkownik
nic nie rozumiecie w mojej opinii. mam wrażenie bo sam tego zaznałem. darłem się przez okno że chcą mnie zabić na całe osiedle przez okno o 2 w nocy. potem jak się przebudziłem zrozumiałem że albo mnie naprawde chciano mnie zabić albo podano mi narkotyki.
i rozumisz z tym się nie da dyskutować bo dla ludzi to jest irracjonalne. według nich jestem chory czy coś. nikt nie słucha tego co mówię ponieważ się lecze psychiatrycznie.
proszę jeżeli chcesz nazywać wałęse bolkiem to masz prawo. tylko miej wątpliwość za nim kogoś oplujesz idąc w tłumie podobnych do ciebie.
i rozumisz z tym się nie da dyskutować bo dla ludzi to jest irracjonalne. według nich jestem chory czy coś. nikt nie słucha tego co mówię ponieważ się lecze psychiatrycznie.
proszę jeżeli chcesz nazywać wałęse bolkiem to masz prawo. tylko miej wątpliwość za nim kogoś oplujesz idąc w tłumie podobnych do ciebie.
wydaje mi się że tu nie chodzi czy to ważne czy nie. tylko skąd to się bierze. trzeba byłoby hodować dzieci i sprawdzać je czy jak nie będzie się ich uczyło zasad same je odkryją?
-
- bywalec
http://wpolityce.pl/polityka/325535-gra ... oly-opinii
Dowody istnieją i są niepodważalne.
Co do upadku komunizmu - nie, nie uratował nikomu życia, zniszczył życie wielu ludzi - poczynając od tych na których osobiście donosił, poprzez tych których niszczył jak już objął urząd prezydenta w celu uciszenia - zwyczajnie wiedzieli kim on jest i musiał coś zrobić aby prawda nie wyszła na jaw - kończąc na całym społeczeństwie.
Gdyby nie dopuścili do władzy oprawców z poprzedniego systemu nasz kraj wyglądałby zupełnie inaczej dzisiaj - wszyscy jesteśmy ofiarami jego zdrady...
Dowody istnieją i są niepodważalne.
Co do upadku komunizmu - nie, nie uratował nikomu życia, zniszczył życie wielu ludzi - poczynając od tych na których osobiście donosił, poprzez tych których niszczył jak już objął urząd prezydenta w celu uciszenia - zwyczajnie wiedzieli kim on jest i musiał coś zrobić aby prawda nie wyszła na jaw - kończąc na całym społeczeństwie.
Gdyby nie dopuścili do władzy oprawców z poprzedniego systemu nasz kraj wyglądałby zupełnie inaczej dzisiaj - wszyscy jesteśmy ofiarami jego zdrady...
- w pogoni za stracony
- zaufany użytkownik
problem jest znacznie głębszy marchewkowy tu nie chodzi tylko o pieniądze czy władze. królowa polski to nie jest bajka którą się straszy małe dzieci.
- w pogoni za stracony
- zaufany użytkownik
niech cię nie zmylą ich przyjazne uśmiechy i śnieżno białe zęby i piękne i wzniosłe słowa... kiedy po wyborze na prezydenta idziesz jej podziękować... nie wiem do jakich danych ma dostęp prezydent. przecież jest za głupi żeby wszystko ogarnąć. a takie mam wyobrażenie o prezydencie stanów zjednoczonych. to jest stanowisko reprezentatywne. jeden człowiek nie może decydować o losach świata.
no chyba że mówimy o mnie albo o papieżu.
ale ja bardziej przypominam jednoosobową drużyne pierścienia niż frodo
no chyba że mówimy o mnie albo o papieżu.
ale ja bardziej przypominam jednoosobową drużyne pierścienia niż frodo

-
- bywalec
Jedynie to świadczy o ignorancji, w USA panuje system prezydencki w przeciwieństwie do Polski.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
We Francji też i gdzie zaprowadziło to Francję, liczą się ludzie będący patriotami i dobrze gospodarujący państwem czyli dobrem wspólnym.
nie żyjemy w III RP tylko prl bis albo post prl vide ( temu Wałęsa też jest winien ) nocna zmiana i dobrze że teki otwierają
ja im przebaczam zemsty nie szukam za to co uczynili z tym krajem
ja im przebaczam zemsty nie szukam za to co uczynili z tym krajem
- Słonecznik1
- bywalec
on gada mniej więcej tak: paniee ja mam 50 doktoratów ,kilka profesur .Sam obaliłem komune a w ogóle to słońce krąży wokół ziemi..
ale sprawiedliwości dziejowej już tak - nie zemsty
a Wałęsa jest głupi
tamto pokolenie musi wymrzeć by było nowe
STOP UPODLENIU POLAKÓW
a Wałęsa jest głupi
tamto pokolenie musi wymrzeć by było nowe
STOP UPODLENIU POLAKÓW
-
- bywalec
Jakie jest podejście lewactwa do wolności mediów?
Gdzie ci koderaści byli kiedy tw bolek wysyłał swoich pachołków do ataku na reportera? Gdzie byli niezawistni sędziowie? A moment, przecież zarówno koderaści jak i sędziowie mają tego samego właściciela, na dodatek ten sam właścicel posiada tw bolka... różnica taka, że w większości koderaści to psy pawłowa aka pożyteczni idioci - a sędziowie, tw bolek i część lewactwa wyżej postawiona w szeregu oprócz profitów z lewackich interesów mafijnych czerpie bezpośrednie korzyści majątkowe.
Tak to są zdrajcy, obojętnie czy dokonują zdrady za pieniądze - wypłacane w formie gotówki, lewych zleceń, opłat za przemówienia - czy dokonują zdrady z własnej głupoty, czy ze strachu, czy z dowolnego innego powodu... nie zmienia to faktu iż są zwyczajnymi zdrajcami.
Z kolei jak mało robi to z własnej głupoty to widać doskonale po tym jak ci przestępcy działali na przesłuchaniach w sprawie hanny g.w. wbili się na salę całą hordą zajmując miejsca poszkodowanych co uniemożliwiło im uczestnictwo. Horda zdrajców bez krzty skrupułów, tego nie robią ignoranci - to jest zachowanie opłaconych bandytów którym pali się ziemia pod nogami. Jak wiadomo takie osobniki w momencie kiedy stracą szansę na wymiganie się od odpowiedzialności za swoje zbrodnie będą skłonni popełnić wszelakie barbarzyństwa aby odwlec nieuniknioną sprawiedliwość depczącą im po piętach.
Pamiętajcie jakich osobników koderaści sprowadzają na swoje wiece. Od agentów sb po agentów stasi - to jest skrajnie niebezpieczne towarzystwo przeszkolone do niszczenia swojego wroga od środka - niestety ich wrogiem jest Wolna, Niezależna i Bezpieczna Polska. Ich wizja na Polskę to wizja kraju w którym popiera się mordowanie dzieci, gdzie promuje się pedalstwo i narkomanię, gdzie im więcej podziałów tym lepiej dla ich mafijnych interesów. Proszę nie popełniać błędu i nie myśleć, że im chodzi jedynie o pieniądze z zagrabionych kamienic, interesów napędzanych skandalicznymi ustawami, profity z rozkradania mienia narodowego - ich celem jest niszczenie Polski od środka - taki plan niejakiego zbrodniarza sorosa głoszącego świat bez granic w stanie nieustających ataków terroru. Plan globalistów jest planem największego ludobójstwa w historii - lewactwo jest tylko narzędziem ku temu... głupota tych zdrajców jest o tyle wielka, że nie tylko chcą zniszczyć kraje narodowe, usunąć granicę wprowadzając stan perpetualnego terroru, skala tej głupoty jest o tyle gigantyczna, że w razie powodzenia planu globalistów właściciele lewactwa zrobią z lewactwem co każdy zbrodniarz robił z niepotrzebnymi idiotami - zwyczajnie się ich pozbędą... Nawet zbrodniarze wojenni nie dażą szacunkiem zdrajców - nawet jeśli to są zdrajcy którym oni płacą - takim elementem gardzi każdy, a w szczególności ktoś kto ich tresował i opłacał...