nowy rap właśnie tak

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

nowy rap właśnie tak

Post autor: the end »

jestem jak herkules
nie ma tu piekła
bo to są lata 70-te ziom :D
nic
the end
zaufany użytkownik

Re: nowy rap właśnie tak

Obrazek
nic
Awatar użytkownika
w pogoni za stracony
zaufany użytkownik

Post autor: w pogoni za stracony »

słaby jak refrem dog eyes, jade se na przewósce przez życie, to nie 2sty i huczu jak w teledysku, b.r.o. tede ja tego chyba swoim mózgiem już nie zmiele. ide przed się - cel wyznacza mi drogę. czas zadrwić ze świata. jak on ze mnie kiedy # gwiezdny pył. ide se dalej jak patr00 po tetrise w lustro z esdwa. jazz pianinko jak smak twoich ust których nigdy nie skosztuje. rymów brak albo tak tą sonate słowną tonuje. ide dalej dzieciak. bo freestyle jest jak łapanie oddechu. spróbuj i to jest proste jak pogz na WBW. nie wygram dwa razy jak tet i tak będę zwcięzcą. potem nagram chujowe płyty bo hajs się nie będzie zgadzać. icała magia z 305 z teraz płyty będzie jak piasek w klepsydrze. ale damy rade oderwiemy wszystkie głowy tej wrendje hydrze. nie raz nie dwa lecz przez całe życie. i tak żwyciężymy w tym niby atlandy bycie. czuje serca bicie. i tak nie gram nawet jak na stricie. strit credit nie odzyskam. strit rap se nagrywam. wjechać na potrójnym jak soalr na disie na laika mogł jeszcze zrobić follow up do mesa. jade se na przewóce przez ten świat. bo jak karwan i kot kuler gram se RAP.
wydaje mi się że tu nie chodzi czy to ważne czy nie. tylko skąd to się bierze. trzeba byłoby hodować dzieci i sprawdzać je czy jak nie będzie się ich uczyło zasad same je odkryją?
Awatar użytkownika
w pogoni za stracony
zaufany użytkownik

taki przekaz traci piękno i czystość słowa. mowa powinna być prosta, subtelna, zrozumiała. nikt nie chce kroczyć w labiryncie znaków zostawionych przez autora nigdy nie odkrywając jakie były JEGO prawdziwe intencje/przekaz. wiersz powinien zachwycać grą słów, nie dopowiedzeniem, a nie zawiłością która nigdy nie zostanie zrozumiana według znaczenia autora. poezja nie służy po to żeby dyskutować o niej. Poezja jest muzyka. chcesz zachwycać się jej melodią i pięknem. poezja jest do zachwytu a nie dumań.
wydaje mi się że tu nie chodzi czy to ważne czy nie. tylko skąd to się bierze. trzeba byłoby hodować dzieci i sprawdzać je czy jak nie będzie się ich uczyło zasad same je odkryją?
the end
zaufany użytkownik

[youtube]6kaFP1czY-4[/youtube]
nic
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

karuna pisze: wt sty 31, 2017 9:15 pm Obrazek
Sorry, że to nie na temat, ale czy ten wizjonerski banknot pochodzi z roku 2037?
Zaniepokoiło mnie to że za dwadzieścia lat znów wrócimy do Polski Ludowej(PRL)
Awatar użytkownika
w pogoni za stracony
zaufany użytkownik

jestem sam kiedy bębny grają. rozwiązałem zagadkę której nikt nie wymyślił.
jestem sobie tu i tam. lecz nigdzie mnie nie ma.
dusze anemika nie głodna na dobra tego świata.
uwięziony w ego przestrzeni płynę już tak długo że odyseusz nie pamięta.
ide dalej choć wiatr w twarz jak krew z nosa.
ide se dalej bo cel jasny mam.
rozpierdzielić cały świat.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”