bardzo dziekuje za wszelkie rady

Moderator: moderatorzy
mam pytanie w którym jesteś szpitalu tym na kopernika czy innym mam też taką prośbę jak to możliwe o opisanie oceny tego szpitala po zakończeniu leczenia chciałabym wiedzieć na przyszłość czy warto tam iścdunia_schizunia pisze:JA BYŁAM U PANI BUREK I JESTEM ZADWOLONA Z TEJ WIZYTY.
POLECIŁ MI JĄ DAN.
PRAWIE CODZIENNIE WIDUJĘ JĄ NA ODDZIALE DZIENNYM DO KTÓREGO UCZĘSZCZAM. I TO ONA MNIE TAM SKIEROWAŁA
Jestem mocno zawiedziona postawą doktora Wojciecha Rachela. Moja mama dała się namówić po kilku latach na wizytę u psychiatry. Wszystkie jej zachowania świadczą o schizofrenii, doktor poprosił mnie o spisanie na kartce objawów/zachowań i jak się później okazało tę kartkę zobaczyła moja mama podczas wizyty, co ostatecznie przekonało ją, że jej manie prześladowcze są jak najbardziej uzasadnione... po wizycie poprosiłam doktora o chwilę rozmowy na osobności, na co dostałam odpowiedź, że jest po czasie i do widzenia (wizyta była prywatna). Z reguły zachowuję złe opinie dla siebie, ale zdrowie mamy jest dla mnie priorytetem.44 pisze:Polecam dr Wojciecha Rachela z kliniki na Kopernika. Przyjmuje w klinice w poniedziałki, ale są dość odległe terminy. Można też pójść do niego prywatnie, cena 120 zł. Przyjmuje we czwartki na Radziwiłłowskiej. Trzeba zaznaczyć, że klinika psychiatryczna w Krakowie jest jednym z dwóch najlepszych ośrodków w Polsce.