Czyżby Francja miała jeszcze szanse?
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Czyżby Francja miała jeszcze szanse?
http://www.bibula.com/?p=92065
Bardzo bym chciał aby udało im się odsunąć od władzy lewackich zdrajców i podjąć walkę z islamskim najazdem.
Bardzo bym chciał aby udało im się odsunąć od władzy lewackich zdrajców i podjąć walkę z islamskim najazdem.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Re: Czyżby Francja miała jeszcze szanse?
... głupi jesteś. To ty jesteś islamskim najazdem, hahahahaha

- Piotr Nietz
- bywalec
- Kontakt:
Francja pamięta le Siècle des Lumières! Voltaire'a!
to że paru moherowych beretów, TU i TAM otrze się o władzę na początku XXI w. nie zmieni biegu historii
ps. czytałem kilka twoich postów o islamie i nie będę prowadził z tobą rozmowy. (...głupi jesteś)
to że paru moherowych beretów, TU i TAM otrze się o władzę na początku XXI w. nie zmieni biegu historii
ps. czytałem kilka twoich postów o islamie i nie będę prowadził z tobą rozmowy. (...głupi jesteś)
-
- bywalec
Może ja jestem głupi, ale gdyby to zależało od mojej osoby to żadne islamskie ścierwo nie przedostało by się do cywilizowanego świata.Piotr Nietz pisze:Francja pamięta le Siècle des Lumières! Voltaire'a!
We Francji nie dochodziło by do takich scen:
ani znacznie gorszych, co dość często niestety ma miejsce...
Więc bądź tym mądrym i chwal zalew dziczy na Europę... ja jako ten głupi mam przynajmniej spokojne sumienie wiedząc, że nie popieram zbrodni.
PS. Z resztą twój awatar mówi wszystko, aż pozwolę sobie wstawić kopię... tak w razie gdybyś go zmienił:

Sądząc po tym obrazku nie dziwi mnie twoja postawa...