Głosy - stan na dziś
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Głosy - stan na dziś
Głosy słyszę nieprzerwanie od 6 lat, wcześniej brzmiały bardziej organicznie, aktualnie brzmią mechanicznie jak z syntezatora mowy. Wypowiadają się sekwencyjnie w regularnych odstępach czasu, słowo, pauza, słowo, pauza.
Co ja poradzę że mam komputer zamiast mózgu? Nic.
Co ja poradzę że mam komputer zamiast mózgu? Nic.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Re: Głosy - stan na dziś
Leci sobie "wykasował, wykasował..." i nic nie mogę zrobić.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
U mnie na treść głosów ma wpływ wszystko co piszę w internecie, z czego korzystam dość często.
Przez kilka ostatnich dni słyszałam głosy... Jak zwykle to były omamy rzekome... Były całkiem wyraźne i towarzyszył im wyjątkowo podły nastrój, oraz poczucie bycia obserwowaną, podsłuchiwaną, inwigilowaną... Liczę na to, że to skutek przejściowy podłego nastroju.
Na razie nie modyfikuję dawki drugiego leku... Przeczekam kilka dni... Dziś jak się obudziłam, nic już nie słyszałam... Normalnie miewam tylko hipnagogi...
Na razie nie modyfikuję dawki drugiego leku... Przeczekam kilka dni... Dziś jak się obudziłam, nic już nie słyszałam... Normalnie miewam tylko hipnagogi...
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Dwa wydarzenia z dzieciństwa stanowią rdzeń mojej choroby:
1. Byłem na wystawie gadów i patrzyłem się w oczy kobry.
2. Ustawiłem pod Windowsem 98 jako logo ekranu wczytywania systemu jajo Obcego z filmu o analogicznym tytule.
1. Byłem na wystawie gadów i patrzyłem się w oczy kobry.
2. Ustawiłem pod Windowsem 98 jako logo ekranu wczytywania systemu jajo Obcego z filmu o analogicznym tytule.