Dzicz i zezwierzęcenie.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Re: Dzicz i zezwierzęcenie.

Post autor: unreal »

marchewkowy pisze:To się nazywa prostytucja a działa tak:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1020223,tit ... &_ticrsn=3
Co się komu z czym kojarzy. W takim razie można śmiało twierdzić, że obydwie kultury mają ze sobą więcej wspólnego niż by się wydawało.
unreal pisze:Jechać do sklepów nie równa się żyć przez dłuższy okres w danej "kulturze".
Zastanawiałeś się kiedyś, dlaczego muzułmanie nie integrują się i obstają przy swojej kulturze?
Bo nasza wydaje się im zepsuta. Bo muzułmanin nie chce, żeby jego 16, 17 letnia córka uprawiała seks z przygodnymi nastolatkami. Nie chce, żeby dorosła córka latami bujała się z jakimś gościem bez ślubu, z daleką perspektywą małżeństwa i dzieci.
W krajach muzułmańskich nie ma domów dziecka, bo nie do pomyślenia jest, żeby osieroconym nie zajęła się rodzina.
Nie ma też domów starców, bo żaden muzułmanin nie oddałby tam własnej matki.
W ich pojęciu to islam jest właściwy i stoi wyżej.
marchewkowy pisze:Pozamiatane? Czyli sądzisz, iż islam przejmie władzę w Europie? Przypomnij sobie Jana 3 Sobieskiego :)
Europejczycy mają możliwości militarne i technicznie też jest do wykonania masowa deportacja albo zatrzymanie imigracji. Ale Europa nie pozwoli sobie na ten krok ze względów politycznych.
marchewkowy pisze:Muszę ciebie zmartwić, islam zawsze był wypierany z cywilizowanego świata i tym razem będzie tak samo.
To mnie ani ziębi, ani grzeje, bo fakty są jakie są (zwłaszcza demograficzne), a do faktów nie należy mieć emocjonalnego podejścia.
LaDopamina
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

cezary123 pisze:Ale też na pewno kształt świata nie zależy od panującej religii.
Zależy. Jeżeli religia uznaje zajmowanie się nauką za zło, to jest automatycznie hamowany rozwój.
Teraz katolicyzm hamuje techniki manipulacji na embrionach. Gdyby dać całkowicie zielone światło, świat bardzo szybko zmieniłby się.
cezary123 pisze: Świat wymusza dostosowanie się wszystkich do aktualnego jego kształtu.
Wszyscy to sobie kupują te same nowoczesne gadżety, wszyscy mają to samo, dlatego na pozór świat wygląda na homogeniczny. Ale w głowach to nie wszyscy mają to samo.
LaDopamina
marchewkowy
bywalec

Post autor: marchewkowy »

unreal pisze:
marchewkowy pisze:To się nazywa prostytucja a działa tak:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1020223,tit ... &_ticrsn=3
Co się komu z czym kojarzy. W takim razie można śmiało twierdzić, że obydwie kultury mają ze sobą więcej wspólnego niż by się wydawało.
http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/pak ... ny/0ctd7fv
http://blog-n-roll.pl/pl/29-letnia-polk ... a-kalwaria
http://www.pch24.pl/zemsta-tolerancji-- ... 503,i.html
http://www.dzienniknarodowy.pl/2541/tur ... -chrzesci/
http://www.polishexpress.co.uk/gwalt-na ... -z-afryki/

Tak masz racje jesteśmy podobni (dla osobników pozbawionych inteligencji - to jest sarkazm).
unreal pisze:
marchewkowy pisze:Pozamiatane? Czyli sądzisz, iż islam przejmie władzę w Europie? Przypomnij sobie Jana 3 Sobieskiego :)
Europejczycy mają możliwości militarne i technicznie też jest do wykonania masowa deportacja albo zatrzymanie imigracji. Ale Europa nie pozwoli sobie na ten krok ze względów politycznych.
Kwestia czasu - lewactwo upada na skalę światową, wcale się nie zdziwie jak zostanie zakazane wraz z poprawnością polityczną. W momencie jak lewacy zostaną wyparci z polityki dzicz zrobi to co cały czas planuje. Wtedy nastąpi prawidłowa reakcja na zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że do tego czasu uda się wprowadzić odpowiednie ustawy w Polsce i za zdradę stanu będzie kara śmierci, jak również za terroryzm, morderstwa i gwałty.
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

marchewkowy pisze:Tak masz racje jesteśmy podobni (dla osobników pozbawionych inteligencji - to jest sarkazm).
Poczytaj, ilu gwałtów dokonali żołnierze armii europejskich pod koniec II wojny światowej na bezbronnych kobietach i dziewczynkach.
marchewkowy pisze: W momencie jak lewacy zostaną wyparci z polityki dzicz zrobi to co cały czas planuje.
Jeśli imigranci dostaną prawa wyborcze, to przy ich potencjale demograficznym może to nie nastąpić tak szybko, jakbyś tego oczekiwał.
LaDopamina
marchewkowy
bywalec

unreal pisze:
marchewkowy pisze:Tak masz racje jesteśmy podobni (dla osobników pozbawionych inteligencji - to jest sarkazm).
Poczytaj, ilu gwałtów dokonali żołnierze armii europejskich pod koniec II wojny światowej na bezbronnych kobietach i dziewczynkach.
Piszesz jakieś twierdzenie to podawaj źródła - obojętnie co napiszesz bez źródeł będę traktować jako stek bzdur.
unreal pisze:
marchewkowy pisze: W momencie jak lewacy zostaną wyparci z polityki dzicz zrobi to co cały czas planuje.
Jeśli imigranci dostaną prawa wyborcze, to przy ich potencjale demograficznym może to nie nastąpić tak szybko, jakbyś tego oczekiwał.
Na to liczysz prawda?

Jeśli już zeszłaś na temat 2 Wojny Światowej - proszę ciekawy artykuł dla ciebie:

http://ciekawostkihistoryczne.pl/2015/0 ... na-lezaco/
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

marchewkowy pisze:Piszesz jakieś twierdzenie to podawaj źródła - obojętnie co napiszesz bez źródeł będę traktować jako stek bzdur.
http://www.polskatimes.pl/artykul/91166 ... ,id,t.html
Ofiary innej wielkiej armii do tej pory żyją w Polsce.
marchewkowy pisze:
unreal pisze:Jeśli imigranci dostaną prawa wyborcze, to przy ich potencjale demograficznym może to nie nastąpić tak szybko, jakbyś tego oczekiwał.
Na to liczysz prawda?
Cały czas nie rozumiesz. Nie zachwyca mnie to, co dzieje się teraz, ale denerwuje mnie to okazywanie jakiejś wyższości przy tej okazji. To zamazuje właściwą ocenę sytuacji. A sytuacja nie jest wesoła.
marchewkowy pisze:Jeśli już zeszłaś na temat 2 Wojny Światowej - proszę ciekawy artykuł dla ciebie:

Dziękuję za artykuł, ale to, że kurwy i ich klienci są pod każdą szerokością geograficzną i w dowolnym
punkcie czasu to już wiem. Ty też jesteś dużym chłopczykiem i też powinieneś o tym wiedzieć.
LaDopamina
marchewkowy
bywalec

unreal pisze:
marchewkowy pisze:Piszesz jakieś twierdzenie to podawaj źródła - obojętnie co napiszesz bez źródeł będę traktować jako stek bzdur.
http://www.polskatimes.pl/artykul/91166 ... ,id,t.html
Ofiary innej wielkiej armii do tej pory żyją w Polsce.
marchewkowy pisze:
unreal pisze:Jeśli imigranci dostaną prawa wyborcze, to przy ich potencjale demograficznym może to nie nastąpić tak szybko, jakbyś tego oczekiwał.
Na to liczysz prawda?
Cały czas nie rozumiesz. Nie zachwyca mnie to, co dzieje się teraz, ale denerwuje mnie to okazywanie jakiejś wyższości przy tej okazji. To zamazuje właściwą ocenę sytuacji. A sytuacja nie jest wesoła.
Jakto nie jest wesoła? Przecież zachwalasz islamistów i bronisz ich jak tylko potrafisz, to raczej z twojego punktu widzenia sytuacja jest wesoła.
Pokazywanie wyższości i zamazywanie sytuacji? To akurat tobie dobrze wychodzi... tylko wyższości której strony?
unreal pisze:
marchewkowy pisze:Jeśli już zeszłaś na temat 2 Wojny Światowej - proszę ciekawy artykuł dla ciebie:

Dziękuję za artykuł, ale to, że kurwy i ich klienci są pod każdą szerokością geograficzną i w dowolnym
punkcie czasu to już wiem. Ty też jesteś dużym chłopczykiem i też powinieneś o tym wiedzieć.
Wiesz od ku..rew gorsi są ci którzy szerzą obcą propagandę, zdecydowanie gorsi... taka ku..rwa najwyżej dorobi się chorób i ewentualnie brzucha... Taka co szerzy obcą propagandę i robi wszystko aby przedstawić najeźdźcę w jak najlepszym świetle poniżając przy tym państwo w którym się wychowała robi dużo większe szkody...
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

To nie jest zachwalanie islamistów, tylko pokazuję ile warta jest religia i jakie "wartości" ze sobą niesie.
Każda jest umoczona, tylko umoczyła się w innym czasie.
Jeśli zobaczyłeś tu zachwalanie i poniżanie, to sorry, ale przytoczyłam tu tylko rzeczy, które są powszechnie znane.
Jeśli myślisz, że swoimi obraźliwymi tekstami zmienisz nastawienie ludzi do islamistów, to wiedz, że Polacy są generalnie przeciw, więc Twoje posty i filmiki to było wyważanie otwartych drzwi.
Zauważyłeś chyba, że nikt z tobą nie podejmował dyskusji.
A po twoim ostatnim poście to bardzo żałuję, że to zrobiłam.
LaDopamina
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

unreal pisze:
cezary123 pisze:Ale też na pewno kształt świata nie zależy od panującej religii.
Zależy. Jeżeli religia uznaje zajmowanie się nauką za zło, to jest automatycznie hamowany rozwój.
Teraz katolicyzm hamuje techniki manipulacji na embrionach. Gdyby dać całkowicie zielone światło, świat bardzo szybko zmieniłby się.
Jeżeli chodzi o embriony, to jest to igranie z istnieniem i nieistnieniem wiecznym osoby równej Tobie i mnie, tylko nie każdy się nad tym zastanawia i to rozumie. Wdzięczny jestem katolicyzmowi za choć uproszczone i mistyczne zwrócenie mi uwagi na duszę ludzką, czyli coś przekraczającego świat, a co jest aktualnie wśród żyjących dostępne prywatnie tylko dla owej jednostki. Czyli na przykład mnie. To jest ponadczasowe.
Naukowcy niech lepiej biorą się za opanowywanie materii martwej Wszechświata, za technikę, robotykę, drogi, mosty i lotniska :)

Chciałem poza tym tylko zwrócić uwagę na to, że być może religie wynoszą swoje treści z okresu, w którym powstawały i te treści oryginalne takie pozostają. Ewolucja wierzeń jest powierzchowna i pozorna. Judaizm nadal sławi czasy Mojżesza, Dawida i świetność społeczeństwa tamtejszego, chrześcijaństwo mierzy się z cesarstwem rzymskim, islam z kolei zakonserwował pustynne bliskowschodnie dzieje z określonego wieku.
Nie ma co oczekiwać ewolucji, ale też nie jest to niczym złym, przynajmniej nie więcej niż przeciętna zła czy dobra w świeckiej historii ludzkości.
Ewolucji i coraz lepszego poznawania rzeczywistości należy oczekiwać od nauki, techniki a nie od religii. To są dwie różne drogi ludzkości.
marchewkowy
bywalec

cezary123 pisze:Jeżeli chodzi o embriony, to jest to igranie z istnieniem i nieistnieniem wiecznym osoby równej Tobie i mnie, tylko nie każdy się nad tym zastanawia i to rozumie. Wdzięczny jestem katolicyzmowi za choć uproszczone i mistyczne zwrócenie mi uwagi na duszę ludzką, czyli coś przekraczającego świat, a co jest aktualnie wśród żyjących dostępne prywatnie tylko dla owej jednostki. Czyli na przykład mnie. To jest ponadczasowe.
Naukowcy niech lepiej biorą się za opanowywanie materii martwej Wszechświata, za technikę, robotykę, drogi, mosty i lotniska :)
Ci którzy walczą o równość religii, pokrętnie postrzeganą wolność, prawa człowieka które szkodzą zwyczajnym ludziom zwiększając przestępczość i podziały rasowe... nie zwracają uwagi na wierzenia innych ludzi. Są to zabiegi mające na celu wprowadzać chaos i działać na korzyść bogatej kasty oszustów.
Niestety pranie mózgów zrobiło swoje i ich marksistowskie poglądy zostały zaszczepione w głowach wielu ludzi...

Co do ewolucji religii, świat wcale tak daleko nie ewoluował od czasów cesarstwa rzymskiego - jak się przyjrzeć historii upadku owego i tym co się dzieje obecnie to obie te sytuacje mają bardzo wiele cech wspólnych, nie wykluczając upadku moralnego, migracji, najazdów dziczy, szerzenia się pedalstwa, upadku klas politycznych (skorumpowane ponad wszelkie granice lewactwo), kult pieniądza i chwilowych uciech, etc...

Jedyne wyjście żeby ten cały światowy bałagan przetrwał to zacząć go naprawiać, jak widzimy droga którą podąża lewactwo jest pochyła w dół i robi się coraz bardziej stroma. Albo wrócimy do silnych moralnie rządów narodowych albo skaczemy w przepaść, do której brakuje nam tylko kilku kroków, jeden kraj różnicy nie zrobi to musiałaby być zmiana na skalę świata zachodniego...
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”