[Setaloft]Nasze odczucia na leku ... gr. <Sertalinium>
Moderator: moderatorzy
[Setaloft]Nasze odczucia na leku ... gr. <Sertalinium>
Ja uważam ze strasznie się chudnie na tym leku, a spowodowane jest to brakiem chęci do jedzenia :P
Lek uważam za dobry, mi smakuje <mniam>
Ale oczy mam jak bym coś ćpał O.O
Co więcej, dawka 100 mg jest wystarczająca dla schizofrenika z lekka fobia społeczna.
Lek nie uzależnia, ale wiadomo przy odstawieniu może być gorsze samopoczucie. Po odstawieniu nie ma objawów odstawianych!
Lek uważam za dobry, mi smakuje <mniam>
Ale oczy mam jak bym coś ćpał O.O
Co więcej, dawka 100 mg jest wystarczająca dla schizofrenika z lekka fobia społeczna.
Lek nie uzależnia, ale wiadomo przy odstawieniu może być gorsze samopoczucie. Po odstawieniu nie ma objawów odstawianych!
Portal społecznościowy "Zdrowie Psychiczne" psycho-network.eu
rozwojowiec.pl o rozwoju osobistym pan który tworzył tą stronę przygotowywał się rok czy nawet więcej :P
odwazsiezyc.eu grafiki i filmy Motywacyjne
rozwojowiec.pl o rozwoju osobistym pan który tworzył tą stronę przygotowywał się rok czy nawet więcej :P
odwazsiezyc.eu grafiki i filmy Motywacyjne
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: [Setaloft]Nasze odczucia na leku ... gr. <Sertalinium>
biore juz rok czasu asentre jest naprawde super
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Peter
- zaufany użytkownik
Czy ktoś schudł na Asentrze? Czy ma się mniejszy apetyt?
- raichu
- zaufany użytkownik
- Status: trener pokemon
Brałem Setaloft dłuższy czas najpierw 25mg przez tydzień potem ok miesiąca 50 i kilka miesięcy 100mg i powiem że był lepszy nawet od Aciprexu 20mg, który potem dostałem z racji że Setaloft mnie pobudzał zbytnio i wywoływał manie itp. Ale działał dobrze i nie miałem po nim doła, który mam obecnie po odstawieniu antydepresantów.