War! Wojna! Krieg! Kampf!
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- Mishima_Kazama
- bywalec
War! Wojna! Krieg! Kampf!
Putin szykuje już Wam na dniach wojnę nuklearną! Wojna atomowa będzie! Rosja wystrzeli głowice nuklearne na Niemcy und United Kingdom and USA i na Skandynawię! Samoloty patrolujące przestezeń powietrzną, ani tarcze anty-rakietowe Wam nie momogą! Kraje Benelux'u i Francja oraz Włochy zostaną zbombardowane! Najważniejsze światłowody łączące mocarstwa wszystkie największe zostaną uszkodzone przez polskich cyganów i rosyjskich murzynów i ciapatych z Afryki! Eminem do bunkra się schowa w Niemczech i nasmaruje napalmem wszystkich polityków! Prezydenci zapogują und zarapują and zapankują! Dresiarze odpalą piosenki rasta und disco polo and pieśni katolickie! Mulimy pójdą do kościoła, a katolicy do meczetów, a ateiści z satanistami uwierzą w Boga! War for death and deadly fight of soldiers! USA is dead! Fuck United Kingdom and Germany and fuck Norway!
Tekken 7 vs Mortal Kombat X! Final Fantasy XV nadchodzi! Metal Gear Solid VI będzie na PlayStation 5! The Last Guardian i Doom (2016) na Xbox One!
Re: War! Wojna! Krieg! Kampf!
nie moge sie doczekac
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
Re: War! Wojna! Krieg! Kampf!
chlopie co Ty cpasz ja lekow prawie nie biore i takich jazd nie mam 

jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...