War! Wojna! Krieg! Kampf!

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
Mishima_Kazama
bywalec

War! Wojna! Krieg! Kampf!

Post autor: Mishima_Kazama »

Putin szykuje już Wam na dniach wojnę nuklearną! Wojna atomowa będzie! Rosja wystrzeli głowice nuklearne na Niemcy und United Kingdom and USA i na Skandynawię! Samoloty patrolujące przestezeń powietrzną, ani tarcze anty-rakietowe Wam nie momogą! Kraje Benelux'u i Francja oraz Włochy zostaną zbombardowane! Najważniejsze światłowody łączące mocarstwa wszystkie największe zostaną uszkodzone przez polskich cyganów i rosyjskich murzynów i ciapatych z Afryki! Eminem do bunkra się schowa w Niemczech i nasmaruje napalmem wszystkich polityków! Prezydenci zapogują und zarapują and zapankują! Dresiarze odpalą piosenki rasta und disco polo and pieśni katolickie! Mulimy pójdą do kościoła, a katolicy do meczetów, a ateiści z satanistami uwierzą w Boga! War for death and deadly fight of soldiers! USA is dead! Fuck United Kingdom and Germany and fuck Norway!
Tekken 7 vs Mortal Kombat X! Final Fantasy XV nadchodzi! Metal Gear Solid VI będzie na PlayStation 5! The Last Guardian i Doom (2016) na Xbox One!
zalew
zaufany użytkownik

Re: War! Wojna! Krieg! Kampf!

Post autor: zalew »

nie moge sie doczekac
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
Maniek1234
zaufany użytkownik
Status: trener interpersonalny
Gadu-Gadu: 560878

Re: War! Wojna! Krieg! Kampf!

Post autor: Maniek1234 »

chlopie co Ty cpasz ja lekow prawie nie biore i takich jazd nie mam :lol:
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”