Klozapol a serce
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Klozapol a serce
Dostałem wczoraj solian 200mg rano i klozapol 100 na noc i w nocy z pół godziny bardzo się męczyłem , serce mnie bolało mocno i nie mogłem wstać z łóżka , co się podniosłem to myślałem że zemdleje , czy to będzie trwać długo ? czy klozapol jest bezpieczny, na innych lekach czuje się gorzej niż tragicznie. na samym solianie jest źle ale na tych lekach jest jakby lepiej, ale nie chce zapeszać .
Bez leków to całkiem się mózg rozpada i zatracamy funkcje psychiczne , ja nie mogę sobie nic wyobrażać , nie mogę kierować swoimi myślami ale czuje potrzebę życia i nie chce popełniać samobójstwa. 4 Lata temu miałem takie myśli ale się z nich wyleczyłem.
Bez leków to całkiem się mózg rozpada i zatracamy funkcje psychiczne , ja nie mogę sobie nic wyobrażać , nie mogę kierować swoimi myślami ale czuje potrzebę życia i nie chce popełniać samobójstwa. 4 Lata temu miałem takie myśli ale się z nich wyleczyłem.
Re: Klozapol a serce
To jeden z mniej bezpiecznych leków starej generacji.jastrzab1978 pisze: czy klozapol jest bezpieczny
-
- zaufany użytkownik
Coś dziwnie się czujme na tym zestawie ale pewnie organizm się przyzwyczai , tamtej nocy miałem spore przebuje , czułem okropny ból psychiczny i serce mi przyspieszało i zwalniało i miałem arytmie , okropnie się czułem , teraz też źle się czuje i muszę coś zrobić żeby tak nie cierpieć, ale ja już uszkodzony mózg i pewnie nic się nie da zrobić. Ale pierwszy raz w życiu pojawiły mi się piosenki w głowie , normalnie jakbym słuchał muzyki z radia. Trochę muzyka była zakłócona , często się wycisza.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Poproś o betabloker a się wynormuje praca serca. Mi pomógł propranolol.
-
- zaufany użytkownik
Oni popierniczyli w dpsie i dali mi solian 200 mg abiligy 22,5mg i klozapol 100mg a lekarz mi odjął abilify dlatego miałem takie przeboje w nocy i ciężko mi było zasnąć.
-
- zaufany użytkownik
jebią mi mózg równo tymi lekami , mówiłem im że ma być klozapol 100 i solian 200, kurcze ! dlatego czuje się taki zalekowany. Ja się w tym DPSie nie wyleczę.
-
- zaufany użytkownik
Mam pytanie , czy jak gra ci muzyka w głowie to coś normalnego , nigdy tego nie miałem podobnie jak wyobraźni , teraz na lekach chwilowo pojawiają mi się obrazy w głowie i mam muzykę w głowie . A czasami zamiast myśli jest pisk w głowie zamiast myśli , obrazów i dźwięków. Może idę ku zdrowiu