Geniusz
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Geniusz
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
-
- zaufany użytkownik
Re: Geniusz
Co te rysunki oznaczają nie wiem ale wiem że to Geniusz perfekcja tych rysunków jest ogromna
byłem zachwycony jak je pierwszy raz je zobaczyłem
dają do myślenia 

"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
Re: Geniusz
Schizofrenicy i schizofreniczki nie mają szans na pracę na agresywnym rynku pracy! Nie żenią się, ani nie mają dzieci! Żyją biednie i ubogo na najniższych rentach! Dochodzą u nich wciąż nowe choroby somatyczne! Na ich pogrzeby nikt nieprzychodzi i nikt ich w domach nieodwiedza! Są schorowani i nie są w stanie się leczyć, ani stawiać regularnie na wizyty u psychiatrów! Są za długo przetrzymywani w szpitalach i leki wyniszczają im organozmy! Nie mają szans na samodzielną egzystencję i są inwalidami i inwalidkami! Schizofrenia to ciężka i nieuleczalna choroba! Schizofrenię trzeba tylko leczyć wtedy, gdy zachodzi potrzeba hospitalizacji! Schizofrenia to odrzucenie systemu!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę