Pełen odjazd

Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Bond najlepszy w historii ruchomego obrazu na ekranie. Monika the best!Basia pisze:Byłam na nowym Bondzie - dobry, ale poprzedni był lepszy, zawiodła mnie Monica Bellucci, lata świetności już za nią![]()
tez ciekawy jestem najnowszego Bonda ale na razie się nie wybieram.JudasHonor pisze:Na Bonda pójdę na pewno.
Polecam. W opisie filmu jest wzmianka o tym, że film zmusza do używania tych części umysłu, których istnienia nawet nie podejrzewaliśmyGegcio pisze: Swoją drogą, muszę ten "Dystans" gdzieś dorwać - moi, opis jest urzekający
Też polecam, silnie targa emocjami.
.Ralf pisze:AMY Winehouse film 2015
Naprawdę fajny!
Polecam! Szczególnie dla osób interesujących się jazzem i soulem.
Ten film jest niezły tylko trzeba poczekać aż się rozkręci.moi pisze:"Furia" z Bradem Pittem. Tacy "Czterej pancerni" po amerykańsku. Z amerykańskim rozmachem.
Słabe, ale można dla rozrywki obejrzeć.
Pozdrawiam.m.
Tup, ale ja oglądnęłam cały film. Według reżysera do wygrania wojny potrzebny był jeden czołg i ofiarna załoga: trochę brutale, ale szlachetni. Jak tow bajkach.Tup pisze:Ten film jest niezły tylko trzeba poczekać aż się rozkręci.moi pisze:"Furia" z Bradem Pittem. Tacy "Czterej pancerni" po amerykańsku. Z amerykańskim rozmachem.
Słabe, ale można dla rozrywki obejrzeć.
Pozdrawiam.m.