monitoring i podsłuchy

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

monitoring i podsłuchy

Post autor: misiek25 »

Czy ktoś może mi powiedzieć,albo spotkał się z taką sytuacją że w Szpitalu Psychiatrycznym lub na jakimś oddziale tego typu dzieją sie takie rzeczy ,po co podsłuchy ,albo monitoring w łazienkach-- - Czy to jest zgodne z prawem?
skorpion :0)
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Re: monitoring i podsłuchy

Post autor: Walet Pikowy »

Jak to po co?zbieraja material na kolejny film o szpitalu psychiatrycznym,ktory dostanie oskara :roll:
Bardo
moderator
moderator

Post autor: Bardo »

Szpitale nawet na papier toaletowy często nie mają pieniędzy, więc bardzo wątpię żeby fundowali sobie zaawansowany monitoring. Po czym wnioskujesz te podsłuchy i kamery? Podczas mojego pierwszego pobytu w szpitalu też miałem wrażenie że jestem obserwowany przez ukryte kamery, podsłuchiwany itp. Przed trafieniem tam, jeszcze w domu, miałem identyczne odczucia. Były to typowe urojenia towarzyszące rozpoczynającej się psychozie, które zniknęły wraz z postępami w leczeniu.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

Ja rowniez bylam w szpitalu z monitoringiem - kamery na wszystkich korytarzach kazdego z oddzialow oraz przed obiektem, alarmy w salach z zamontowanymi mikrofonami. Zapraszam na str. link w podpisie po zdjecia tych kamerek szpitalnych dla niedowiarkow, moge wrzucic wiecej na prosbe. :lol:
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „prawo”