przemyslenia xD
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
"K4m1l" to jest w jezyku 1337(staramy sie niektóre litery zastapic cyframi) i znaczy "Kamil" po prostu. tak samo "Jolanta". mozna zapisac J0L4N74.
stronka mi sie bardzo podoba jest sporo opini na ktorej mi tak zalezy zalezy.
btw. na tamto forum nawet nie zagladalem:P
stronka mi sie bardzo podoba jest sporo opini na ktorej mi tak zalezy zalezy.
btw. na tamto forum nawet nie zagladalem:P
Better to ask a dumb question, then to not ask it and stay dumb.
Fajnie Kamilu ja tam zajżałam ale wolę być tutaj ludzie są bardziej swojscy a ja takich właśnie lubie. Bo nie mam przerostu inteligencji tam niektóży trochę mają i czułabym się przy nich niezręcznie i głupio tym bardziej że tu już się zaakceptowałam i pozwoliłam zaakceptować siebie tak myśle tu znalazłam mozliwość otwarcia się a tego potrzebowałam dlatego tu jestem.