Konto Gmail
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Konto Gmail
Nie warto im ufać. Stosują swego rodzaju szantaż. Pod płaszczykiem ochrony danych próbują wydobyć nr telefonu, miejscowość logowania się. Na szali jest blokowanie dostępu do naszych informacji, które jest doskonałym elementem przetargowym w zdobywaniu informacji o użytkowniku.
Re: Konto Gmail
No właśnie .. a co mają zrobić ci co mają telefony z androidem ?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Od lat mam konto na gmailu i od lat nie podaję tam swojego numeru telefonu, czy lokalizacji. Wystarczy kliknąć "pomiń" i ta opcja przestanie Cię dotyczyć.lng pisze: Stosują swego rodzaju szantaż. Pod płaszczykiem ochrony danych próbują wydobyć nr telefonu, miejscowość logowania się. Na szali jest blokowanie dostępu do naszych informacji, które jest doskonałym elementem przetargowym w zdobywaniu informacji o użytkowniku.
Nikt mi z tego powodu nigdy nie zablokował dostępu do informacji.
Pozdrawiam.m.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Ja mam na outlook.com
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
Zwisa mi to i mało mnie to obchodzi, a nawet wcale! Google wierzy we wszystko jak katol w boga i szatan w kościółek!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę