Ketrel na objawy depresyjne i psychotyczne
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Ketrel na objawy depresyjne i psychotyczne
Mam pytanie,w jakich dawkach przepisuje sie zwykle Ketrel na objawy depreresyjne i psychotyczne ?
-
- zaufany użytkownik
Re: Ketrel na objawy depresyjne i psychotyczne
nikt niewie ?
viewtopic.php?f=41&t=5507
Petruccio pisze:Z tego, co mi wiadomo, Ketrel dawkuje się podobnie do sulpirydu, a w nim dawka terapeutyczna dla schizofrenii to 400 mg. Te mniejsze dawki Ketrelu (25 mg) są najczęściej stosowane w celu włączania leku stopniowo zwiększając dawkę do terapeutycznej (chociaż mogą być też stosowane w leczeniu dodatkowym).
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
-
- zaufany użytkownik
Ja biore 50 mg 3 razy dziennie do antyderesantu Anafranil 75 SR i depakiny ale niewiem na co biore bo mi lekarz nie powiedzial.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Dawka antydepresyjna to przeważnie 100-150 mg kwetiapiny ale z własnego doświadczenia wiem że każda mniej lub więcej działa antydepresyjnie. Nawet kwetaplex xr 900 mg.moniamona1 pisze:Mam pytanie,w jakich dawkach przepisuje sie zwykle Ketrel na objawy depreresyjne i psychotyczne ?
Na mnie Ketrel działa tylko przeciwpsychotycznie.Na depresję biorę Sulpiryd.A żeby było spokojnie to niską dawkę Cloranxen.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
A na mnie odwrotnie. Na urojenia nic nie działa. Wszystko zależy od profilu receptorowego.einsam pisze:Na mnie Ketrel działa tylko przeciwpsychotycznie.Na depresję biorę Sulpiryd.A żeby było spokojnie to niską dawkę Cloranxen.