Żydów kochaj katoliku

duchowość, etyka, religia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Żydów kochaj katoliku

Post autor: Kamil Kończak »

Przed snem w katolickiej Polsce naszła mnie taka odjechana, obrazoburcza refleksja -na jad jaki prawdziwi Polacy wylewają na inaczej myślących i także Żydów co przecież rządzą Polską. Gdybym był głeboko wierzącym katolikiem, chrześcijaninem, to bym wyprowadziłbym się do Izraela i do końca życia pełnił funkcję pucybuta - za darmo czyściłbym buty wszystkich Żydów...za to że wydali Jezusa i dzięki temu ja mogę być zbawiony. Bo spełnili niezbędną rolę w boskiej operacji. Obowiązkiem każdego każdego prawdziwego Polaka - katolika jest kochać Żydów i oddawać im należny szacunek a może i cześć? Amen.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
cezary123
zaufany użytkownik

Re: Żydów kochaj katoliku

Post autor: cezary123 »

A stało się to, aby spełniło się proroctwo:

"(20) Tak mówi Pan zastępów: Jeszczeć będą przychodzić narody i obywatele wielu miast; (21) Przychodzić, mówię, będą obywatele jednego miasta do drugiego, mówiąc: Pójdźmy ochotnie błagać oblicze Pańskie, a szukać Pana zastępów; i rzecze każdy: Pójdę i ja. (22) A tak wiele ludu i narodów niezliczonych przyjdzie szukać Pana zastępów w Jeruzalemie, i błagać oblicze Pańskie. (23) Tak mówi Pan zastępów: W one dni uchwycą się dziesięć mężów ze wszystkich języków onych narodów; uchwycą się, mówię, podołka jednego Żyda, mówiąc: Pójdziemy z wami, bo słyszymy, że Bóg jest z wami. ".
Zach 8:20-23 Bg

A kto wydał Stwórcę, dzięki któremu to wszystko mogło w ogóle zaistnieć?
:D
ODPOWIEDZ

Wróć do „filozofia”