To czekam na pomoc.moi pisze: Niestety, nie wiem, jak z tego zrobić video, ale Bardo na pewno wie

Moderator: moderatorzy
To czekam na pomoc.moi pisze: Niestety, nie wiem, jak z tego zrobić video, ale Bardo na pewno wie
Może trochę od d..y strony ale... można zassać pliczek i wrzucić na YT. Bezpośrednio chyba nie da radyKtoś ma pomysł jak to wkleić jako video?
1. Nie mam pojęcia jak takie coś się robi. Dla mnie wykonanie tego, co napisałeś, to czarna magia.Petrus2 pisze:Może trochę od d..y strony ale... można zassać pliczek i wrzucić na YT. Bezpośrednio chyba nie da radyKtoś ma pomysł jak to wkleić jako video?
I który tu jest ciachem niby? Obydwa bzydale.mei pisze:Ciacha z Gry o tron.
Widziałeś Podricka w serialu?przegłosowany pisze:I który tu jest ciachem niby? Obydwa bzydale.mei pisze:Ciacha z Gry o tron.
Czyli ten po gorzkim grejpfrucie? Nie podzielam zachwytów. Niski, skwaszony i ma minę a'la Blue Steelmei pisze:Podrick to ten z prawej.
Nie widziałam, może zobaczę.przegłosowany pisze:Widziałaś "Zoolandera"? Polecam, można się nieźle pośmiać.
Kompletna głupota, ale taka, że wypada polecić.mei pisze:Nie widziałam, może zobaczę.
A kolejne zdjęcia?Bardo pisze:Zajrzałem. Pierwsze zdjęcie, wyrzeźbiony brzuch u kobiety.
Bardo pisze:Nie moja bajka
To jaka jest Wasza bajka?Petruccio pisze:Moja też nie