w jakich krajach byliście?

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zyprexa78
zaufany użytkownik

Re: w jakich krajach byliście?

Post autor: zyprexa78 »

Karol87 pisze:jak w temacie. w którym wam sie najbardziej podobało?

ja byłem w czechach, anglii, słowacji, niemczech i węgrzech. najbardziej mi się podobało na węgrzech. budapeszt to najpiękniejsze miasto w jakim byłem. w tym roku planuję zwiedzić austrię a konkretnie wiedeń ale nie wiem czy mi rente przedłużą, jak nie to pojade do wrocka bo taniej (jakieś 10 złotych w dwie strony :lol: ).
Też byłem na Węgrzech między innymi w Budapeszcie i potwierdzam że to piękne miasto. Wiedeń też polecam choć podobał mi się troszkę mniej od Budapesztu. U mnie było tak że wybrałem się w 2007 roku na 2 miesięczną wyprawę rowerem wzdłuż rzeki Dunaj i wtedy zwiedziłem CZechy, Austrie, Słowację, Węgry, Chorwację, Serbię i Bułgarię. To była piękna przygoda a później... miałem znowu nawrót schizy. Oprócz tego byłem jeszcze w Turcji (zwiedziłem między innymi Stambuł) Włochy ( Rzym) i w Niemczech.
Karol87
bywalec

Post autor: Karol87 »

zyprexa78 pisze:
Karol87 pisze:jak w temacie. w którym wam sie najbardziej podobało?

ja byłem w czechach, anglii, słowacji, niemczech i węgrzech. najbardziej mi się podobało na węgrzech. budapeszt to najpiękniejsze miasto w jakim byłem. w tym roku planuję zwiedzić austrię a konkretnie wiedeń ale nie wiem czy mi rente przedłużą, jak nie to pojade do wrocka bo taniej (jakieś 10 złotych w dwie strony :lol: ).
Też byłem na Węgrzech między innymi w Budapeszcie i potwierdzam że to piękne miasto. Wiedeń też polecam choć podobał mi się troszkę mniej od Budapesztu. U mnie było tak że wybrałem się w 2007 roku na 2 miesięczną wyprawę rowerem wzdłuż rzeki Dunaj i wtedy zwiedziłem CZechy, Austrie, Słowację, Węgry, Chorwację, Serbię i Bułgarię. To była piękna przygoda a później... miałem znowu nawrót schizy. Oprócz tego byłem jeszcze w Turcji (zwiedziłem między innymi Stambuł) Włochy ( Rzym) i w Niemczech.
zazdroszczę Ci tej wycieczki rowerowej. ja się chcę wybrać do Wiednia w tym roku ale tylko wtedy jak przedłużą mi rentę bo inaczej nici z wyjazdu gdziekolwiek :)
Bóg Cię kocha!!!
Awatar użytkownika
zyprexa78
zaufany użytkownik

Post autor: zyprexa78 »

Karol87 pisze: zazdroszczę Ci tej wycieczki rowerowej. ja się chcę wybrać do Wiednia w tym roku ale tylko wtedy jak przedłużą mi rentę bo inaczej nici z wyjazdu gdziekolwiek :)
Była to piękna wyprawa ale bardzo wyczerpująca. Przejechaliśmy około 1600 km rowerami w tym po górach w Serbii i one dały mi najbardziej w kość. Prawdopodobnie przez to wycieńczenie i duży spadek masy ciała dostałem nawrót schizy także zapłaciłem swoją cenę za tą wyprawę.
Awatar użytkownika
sheche
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 67364081

Post autor: sheche »

byłam na Węgrzech, potwierdzam piękne miasto, w Niemczech, w Czechach
Karol87
bywalec

Post autor: Karol87 »

zyprexa78 pisze:
Karol87 pisze: zazdroszczę Ci tej wycieczki rowerowej. ja się chcę wybrać do Wiednia w tym roku ale tylko wtedy jak przedłużą mi rentę bo inaczej nici z wyjazdu gdziekolwiek :)
Była to piękna wyprawa ale bardzo wyczerpująca. Przejechaliśmy około 1600 km rowerami w tym po górach w Serbii i one dały mi najbardziej w kość. Prawdopodobnie przez to wycieńczenie i duży spadek masy ciała dostałem nawrót schizy także zapłaciłem swoją cenę za tą wyprawę.
na pewno bardzo wyczerpująca. ja się tak samo czuję jak wejdę po schodach na pierwsze piętro :lol:
Bóg Cię kocha!!!
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Post autor: Francesco »

Jadę do Kosmosu :p Najpiękniejsza podróż mojego życia.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
imon
zaufany użytkownik

Post autor: imon »

Ja byłem w Holandii... gdzie realizowałem swoje pasję, poznawałem nowych ludzi, zmieniałem świat,paliłem marihuanę... pracowałem w przeszło 20 zakładach
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

budkatelefoniczna pisze:paliłem marihuanę
Jak przystało na Holandię :).
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”