ULECZYĆ WSZELKIE choroby

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
savior
bywalec
Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł

ULECZYĆ WSZELKIE choroby

Post autor: savior »

Byc może jest dla Was nadzieja, szukałem troche w necie i trafiłem na taka oto stronkę, kobieta twierdzi, że potrafi wyleczyć rozmaite choroby - wyglada na to że pomoże pokonać schizofrenię...kobieta twierdzi też, że wiedzę tajemną czerpie ze świata duchowego....POMOC DUCHOWA I UZDRAWIANIE WSZELKICH CHORÓB

Pokonaj mroczną puszczę
Obrazek

aby odnaleźć światło
Obrazek
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Re: ULECZYĆ WSZELKIE choroby

Post autor: mei »

To żart jakiś? Znaleziona w internecie wróżka ma wyleczyć?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
savior
bywalec

mei pisze:To żart jakiś? Znaleziona w internecie wróżka ma wyleczyć?
nie....natomiast taka która mi pomogła dzięki temu jestem na minimalnej dawce i odstawiam powoli...czywiście wcale nie musicie Mi wierzyć i jeśli wolicie wsuwać prochy to Wasza sprawa....nie dbajcie o siebie i nie dajcie sobie szansy, wspierajcie chorobę....
Joanna_s
zaufany użytkownik

Post autor: Joanna_s »

savior pisze:
mei pisze:To żart jakiś? Znaleziona w internecie wróżka ma wyleczyć?
nie....natomiast taka która mi pomogła dzięki temu jestem na minimalnej dawce i odstawiam powoli...czywiście wcale nie musicie Mi wierzyć i jeśli wolicie wsuwać prochy to Wasza sprawa....nie dbajcie o siebie i nie dajcie sobie szansy, wspierajcie chorobę....
savior, można wyzdrowieć i przestać "wsuwać prochy" bez pomocy żadnych wróżek i ich "wiedzy tajemnej" ... Ja myślę, że jeśli ktoś mocno wierzy, że jakaś osoba może mu naprawdę pomóc w wyzdrowieniu, to ta wiara może rzeczywiście ułatwić mu powrót do zdrowia. Ale wiara w to, że jakaś osoba może nam pomóc, na pewno nie jest JEDYNĄ możliwością wyjścia z choroby. Myślę też, że ta pani bierze pieniądze za swoją pomoc - i dlatego nie powinieneś wmawiać ludziom, że jej pomoc to ich jedyna szansa na wyjście z choroby.
Awatar użytkownika
savior
bywalec

Wy byscie chcieli wszystko za darmo a od siebie nic....najpierw daj coś od siebie a otrzymasz po stokroć!
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil Kończak »

Przede wszystkim osoby, które twierdzą, że mogą kogoś wyciągnąć z choroby mentalnej - kłamią. Chociaż nie twierdzę, że w niczym nie pomagają ale nikt za człowieka nie zmieni jego stosunku do wielu spraw i jego psychiki.
savior pisze:Wy byscie chcieli wszystko za darmo a od siebie nic....najpierw daj coś od siebie a otrzymasz po stokroć!
Sytuacja powinna być odwrotna - najpierw udowodnij, że pomagasz a jak to udowodnisz to Ci zapłacę. Niestety osoby wykonujące ten "fach" mają wysokie mniemanie o sobie, często to ludzie egotyczni, o spęczniałym ego - nie twierdzę, że wszyscy ale jak ktoś mówi innym, że ma wpływ na życie innych to nie może być w nim pokory. Takim osobom nie sposób powiedzieć czegoś krytycznego, bo łatwo urazić ich ego, co tylko potwierdza to co napisałem powyżej - pewna megalomania.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Awatar użytkownika
savior
bywalec

oczywiście...to my mamy stawiac warunki osobie która ma nam pomagac...mistyczna nauka mówi, że jest cos takiego jak przepływ wartości, abys mógł zbierac to najpierw daj. Mistyczna nauka inspirowana badaniami Piotra Listkiewicza
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Tak - abyś mógł zbierać owoce miłości - najpierw daj z siebie miłość - odsuń na bok ego, zdobądź się na pokorę :) Mistycyzm nie ma nic wspólnego z pieniędzmi. Więc o jaki przepływ chodzi? Gotówki z konta na konto? :) Jesteś Savior inteligentny a dajesz się nabierać i powtarzasz to co mówią wrożki.

Nie ma też nic wspólnego z magią - na drodze rozwoju duchowego każdy uczeń dostaje pewne zdolności paranormalne - są one ekwipunkiem do używania w tamtym, duchowym świecie - np. telepatia. Nie tutaj. Jeśli są wykorzystywane tutaj to skutkują karmą - taki człowiek który je wykorzystuje - traci swój potencjał duchowy, bo wtrąca się w cudze przeznaczenia np. przez uzdrawianie. O ile osoby, które korzystają z takich usług nie muszą sobie szkodzić o tyle taka osoba szkodzi sobie. Poza tym ego takiej osoby staje się spęczniałe, próżne - taka osoba myśli, że jest panem cudzego losu - chociaż wszystko jest karmą i ona jest jej narzędziem, marionetką - robi to co przewidziane jest w cudzej karmie i jej własnej. Więc czy nie staje się ofiarą sił karmy, które chcą ją zaplątać w poczucie, że jest kimś na kształt boga? A to odwrotna droga do zbawienia czyli wyzbycia się ego.

Droga do wolności to droga pokory, oddania Bogu - ufności w przeznaczenie, tzw. prawa ścieżka w odróżnieniu od ścieżki lewej, która idzie w parze z magią - ta ścieżka zakopuje jednak człowieka w tym świecie jeszcze bardziej i do niego przywiązuje - magia to największa obok seksu broń siły negatywnej aby trzymać dusze na tym poziomie - o ile seksu mistycyzm nie zakazuje (mówi o tym aby był w zdrowych proporcjach w małżeństwie) o tyle magia jest zakazana - nie jest to żadne widzimisię osób, które chcą kogoś odciąć od drogi do szczęścia - nauczyciele duchowi obszernie wyjaśniają dlaczego nie powinniśmy tego robić - w każdej kulturze - także słowiańskiej jest wiele legend, które przestrzegają przed magią i jej konsekwencjami np. o panu Twardowskim - jednak dla ludzi, których ciągnie do magii to bujda. Wiadomo, że różne pokusy są bardzo silne - powinniśmy się zastanowić co nas do nich ciągnie - łatwo dostrzec, że to ego - więc po co je wzmacniać? Ale to już osobiste wybory.
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2015 11:55 am przez Kamil Kończak, łącznie zmieniany 4 razy.

the formless."

Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

Kiedyś wierzyłem że mam kontakt telepatyczny z innymi ludźmi. Moim zdaniem jeśli ktoś twierdzi że posługuje się telepatią to jest albo pod wpływem złych duchów albo chory psychicznie a na stronie tej wróżki napisane jest magia i okultyzm to już samo to źle o niej świadczy. Każdy chrześcijanin powinien się trzymać od takich osób i stron z daleka.
Awatar użytkownika
savior
bywalec

Kamil Kończak pisze:Tak - abyś mógł zbierać owoce miłości - najpierw daj z siebie miłość - odsuń na bok ego, zdobądź się na pokorę :) Mistycyzm nie ma nic wspólnego z pieniędzmi. Więc o jaki przepływ chodzi? Gotówki z konta na konto? :) Jesteś Savior inteligentny a dajesz się nabierać i powtarzasz to co mówią wrożki.

Nie ma też nic wspólnego z magią - na drodze rozwoju duchowego każdy uczeń dostaje pewne zdolności paranormalne - są one ekwipunkiem do używania w tamtym, duchowym świecie - np. telepatia. Nie tutaj. Jeśli są wykorzystywane tutaj to skutkują karmą - taki człowiek który je wykorzystuje - traci swój potencjał duchowy, bo wtrąca się w cudze przeznaczenia np. przez uzdrawianie. O ile osoby, które korzystają z takich usług nie muszą sobie szkodzić o tyle taka osoba szkodzi sobie. Poza tym ego takiej osoby staje się spęczniałe, próżne - taka osoba myśli, że jest panem cudzego losu - chociaż wszystko jest karmą i ona jest jej narzędziem, marionetką - robi to co przewidziane jest w cudzej karmie i jej własnej. Więc czy nie staje się ofiarą sił karmy, które chcą ją zaplątać w poczucie, że jest kimś na kształt boga? A to odwrotna droga do zbawienia czyli wyzbycia się ego.

Droga do wolności to droga pokory, oddania Bogu - ufności w przeznaczenie, tzw. prawa ścieżka w odróżnieniu od ścieżki lewej, która idzie w parze z magią - ta ścieżka zakopuje jednak człowieka w tym świecie jeszcze bardziej i do niego przywiązuje - magia to największa obok seksu broń siły negatywnej aby trzymać dusze na tym poziomie - o ile seksu mistycyzm nie zakazuje (mówi o tym aby był w zdrowych proporcjach w małżeństwie) o tyle magia jest zakazana - nie jest to żadne widzimisię osób, które chcą kogoś odciąć od drogi do szczęścia - nauczyciele duchowi obszernie wyjaśniają dlaczego nie powinniśmy tego robić - w każdej kulturze - także słowiańskiej jest wiele legend, które przestrzegają przed magią i jej konsekwencjami np. o panu Twardowskim - jednak dla ludzi, których ciągnie do magii to bujda. Wiadomo, że różne pokusy są bardzo silne - powinniśmy się zastanowić co nas do nich ciągnie - łatwo dostrzec, że to ego - więc po co je wzmacniać? Ale to już osobiste wybory.

jest sporo racji w tym co piszesz....jednak wydaje mi się, że każdy podąża swoją drogą i co wolno jednej osobie tego nie można robic będąc kimś innym. Tak naprawdę trzeba słuchac głosu wewnetrznego, serca, intuicji i zdrowego rozsądku. Człowiek świadomy sam wie, co mu wolno a co nie. Co jest dobre a co złe to sam powinien wiedzieć. To on decyduje.

Czasem, kiedy modlę się albo medytuję, mam kontakt z wyższą inteligencją, moze z Bogiem i wydaje mi się że On mi ma do powiedzenia że RSSB nie jest dla mnie....to byłby kolejne kajdany...On mówi że mam szukać innej drogi.

Na razie musze zażywac minimalna dawkę, tak na wszelki wypadek bo jeszcze nie jestem do końca czysty. Miałem problem z duchami i demonami, ktos rzucił na mnie klatwę. Poza tym podróżuję astralnie we śnie i zbieram "pasażerów na gapę" czyli te dusze które sa w astralu.....ja mam to naturalnie, jednak istnieją osoby które podróżują astralnie na jawie. Polecam Darek Sugier, ma fanpage na pejsie...
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

A może ta wyższa inteligencja to demon ? Podróże astralne to moim zdaniem też może być igranie z demonami. Zbierasz pasażerów na gapę ? Moim zdaniem tak Ci się tylko wydaje. Dusze są w piekle, niebie lub czyśćcu a nie w żadnym astralu. Zrewiduj swoje poglądy i przekonania.
Awatar użytkownika
savior
bywalec

Pewnie, że tak, już do Ciebie się dostosowuję :) polecam mój artykuł na blogu popkulturalnym Zdolności paranormalne morderczej motoryzacji
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Savior - oczywiście, każdy ma swoją drogą a ja życzę Ci jak najlepiej. Jednak z mojego punktu to siła nagatywna przestrzega ludzi przez duchową ścieżką i rzuca im kłody pod nogi.

Kal, Brahman walczy o każdą duszę, która pragnie wyrwania się z tego świata i z tego poziomu - jak to się mówi, zaczyna pracować z "nadgodzinach" i rzuca na daną duszę wszystko co ma - sam to przeżyłem i na szczęście mam to za sobą. Im człowiek jest dalej od duchowej ścieżki i rzuca się z powrotem w wir materii - tym Kal odpuszcza bo wie, że czujność takiej osoby została uśpiona a on przeciągnął ją na swoją stronę - dlatego osoby, które są daleko od prawdziwego Mistrza i nie wiedzą nic o ścieżce do wyzwolenia - mają z nim spokój - jeśli dusza tworzy wiele karmy jest idealnym kompanem siły negatywnej. Czy szef biznesu mógłby nękać osobę, która dokłada do jego potęgi...? Czy właściciel galerii nęka osobę, która zostawia w jego firmie ogromne pieniądze i wkłady? Nie - wręcz przeciwnie - jeszcze bardziej próbuje wcisnąć takiemu człowiekowi swoją tandetę - tak samo jak siła negatywna idealizuje wiele spraw i przedstawia je w krzywym zwierciadle, w sposób niewinny i polukrowany - atrakcyjny dla człowieka. Tak aby jak najbardziej przywiązać człowieka do tego świata i nałożyć mu jak najmocniejsze kajdany. Ale tak to już jest w tym świecie, że karma którą tworzymy w swoim umyśle przychodzi po jakimś czasie - albo za parę lat albo w innym życiu - brak natychmiastowych efektów usypia nas w poczuciu, że coś nie tworzy przyczyn i nam nie szkodzi.

Z własnego życia wiem jak wypowiedziane marzenia i pragnienia przychodzą po wielu latach, kiedy my już ich nie chcemy - i zamiast przynosić pozytyw, przynoszą ból i cierpienie. Natura ma co do nas pewne obowiązki ale nie jest złotą rybką - w toku reinkarnacyjnej wędrówki tworzymy tyle pragnień, że natura nie ma gdzie wcisnąć spełnień - i robi to tak aby narobić jak najmniej szkód - kiedy nasze pragnienia związane są z tyloma innymi duszami - dochodzi do tego jeszcze wyższa mądrość edukacyjnej roli prawa karmy.

Ja bym Ci z całego serca Savior życzył abyś przemyślał wszystko na spokojnie. Mnie też przez wiele lat ciągnęło bardzo do spraw seksualnych ale przecież takie pragniena nie biorą się bez powodu - sam byłem niewolnikiem tych tendencji i żądz. Pomyśl, że prawdopodobnie w innych wcieleniach robiliśmy już takie rzeczy w kwestiach seksu, że...pewnego dnia warto się od tych spraw uwolnić. Co nie znaczy aby żyć w celibacie - życzę Ci abyś znalazł swoją drugą połówkę i żył z nią długo i szczęśliwie :) Tak samo z magią - która wg mistycyzmu jest jak przydrożna prostytutka, która ogołaca człowieka z całego jego duchowego dziedzictwa. I abyś pewnego dnia na spokojnie podszedł do duchowej ścieżki, bo to wielka łaska że się o niej wie.

Prawdziwa wolność i brak kajdan to świadome ujarzmienie swojego ciała i umysłu - tak aby to one były naszymi sługami a nie my ich.
Ostatnio zmieniony czw cze 04, 2015 11:22 am przez Kamil Kończak, łącznie zmieniany 3 razy.

the formless."

Awatar użytkownika
Cynamon
zaufany użytkownik

Post autor: Cynamon »

ja byłem u 3 takich czarodziei i mi nie pomogli
musieliby sterować produkcją dopaminy w mózgu
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Dopaminą steruje umysł - w zdrowym umyśle - zdrowy mózg i ciało :) Zadbaj o jakość swoich myśli, uczuć a dopamina wróci.

the formless."

Awatar użytkownika
savior
bywalec

tak, Kamil zgoda, niemniej najlepiej miec bezpośredni kontakt z Bogiem Ojcem, on zawsze do Nas mówi, tylko musimy sie do niego dostroić, odpowiednia częstotliwość...wtedy żaden mistrz niepotrzebny...:)
Awatar użytkownika
savior
bywalec

Bóg to świadoma energia, warto nauczyć się odczuwać tę energię....potem można nią sterować, mówię o energii własnego ciała.
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

No jak uważasz. Dla mnie Mistrz jest wcielonym w ciało materialne Bogiem - i nie ma różnicy. Jezus nim był, Budda i inni a także obecni Mistrzowie. Sam Bóg nie móglby zejść na ten poziom. Niestety na drodze do wolności i wieczności jest świat astralny, gdzie dusza bez przewodnika skazana jest na zgubę. Świat ogromnej iluzji, ciemności i wielu pokus. Czytałem ostatnio wspomnienia o Wielkim Mistrzu RSSB, który nie będąc jeszcze Mistrzem - tylko uczniem swojego poprzednika (który przed śmiercią wyznaczył go swoim sukcesorem) był chory i jego koledzy z pracy namawiali go za wszelką cenę aby zjadł rosół z kury i wypił alkohol - co miało mu niby pomóc w wyzdrowieniu - kazali mu nawet napisać list do Mistrza i tak zrobił ale Mistrz odpowiedział, że zasady są niezależne od okoliczności - jakiś czas potem przyśnił mu się "Mistrz", który powiedział mu, że nic się nie stanie jak skorzysta z rad kolegów - była to diametralnie inna odpowiedź od tej którą dostał od swojego Mistrza na poziomie ziemskim. Po prostu w świecie astralnym rożne istoty - siły negatywne, które działają na szkodę i zgubę dusz - podszywają się pod przewodników - Wielki Mistrz powiedział, że jak przypatrzył się dokładnie tej istocie - spojrzał na twarz i czoło to ujrzał różnicę między oryginalnym Mistrzem a kiedy wypowiedział simran czyli "święte imiona" dawane w czasie inicjacji, to ta istota zniknęła i już więcej nie wróciła. Tyle rozwinięcia - każdy jednak wierzy w co chce. Gdyby wieczna komunia z Bogiem była taka prosta i nie było sił, które rzucają kłody pod nogi w drodze do wolności, to na świecie, tym łez padole mielibmy wielu świętych i więcej harmonii. A nie mamy. Dlatego potrzebujemy Mistrza na ziemskim poziomie, który ma ciało, ręce, nogi - może do nas przemówić a my możemy go zapytać o wiele spraw. Kogo będziemy widzieć tutaj i tam - aby nie paść ofiarą sił negatywnych i wewnętrznych przewodników, których reklamuje np. new age.

Doskonały Mistrz jest wcielonym Ojcem "Ja i Ojciec jedno jesteśmy". My także kiedyś byliśmy jednym z Ojcem ale zatraciliśmy kontakt przez ogrom karmy i ciemności, która w nas jest. Niestety bez przewodnika, który przyłączy nas z powrotem na poziom Ojca, dostroi nas do niego - odkryje ten poziom przed nami, bezpiecznie przeprowadzi nas przez labiryny cienomności i iluzji, skazani jesteśmy na ból i cierpienie, na porażkę. Tylko taki Mistrz czyli wolna dusza, może dać innym wolność - sami nie dostaniemy się na ten poziom. W każdej dziedzinie w życiu potrzebowaliśmy nauczyciela - a co dopiero w najtrudniejszej dziedzinie pod Słońcem jaką jest droga do wyzwolenia.

Wg świętych życie ludzkie jest wielkim przywilejem i cennym darem - a jego rola to zbawienie. Dlatego warto szczerym sercem zaufać. Bo rola marionetek karmy nie jest raczej ciekawa...Kto wie co czeka nas w kolejnym życiu - kolejna niewiadoma - może lepsze życia a może forma zwierzęca - może astralne niebo - ale fakt jest faktem - z więźnia 3 klasy można przeobrazić się w więźnia klasy pierwszej i nasze życie może być znośniejsze ale więzienie dalej pozostanie więzieniem...bo całe cierpienie wynika z faktu, że ten świat nie jest naszą prawdziwą ojczyzną a my jesteśmy na banicji.

Myślę, że wspaniałość wieczności "miliardy" razy przewyższa tandetne błyskotki tego świata, gdzie w cierpieniu i znoju musimy walczyć o przetrwanie, w świecie gdzie szczęście nie istnieje - bo jest mylone z chwilową przyjemnością zmysłową, po której przychodzi ból i pustka - jak dla mnie ten świat jest żałosny. Sami jesteśmy żałośni, że chcemy tu być.

the formless."

Awatar użytkownika
savior
bywalec

Kamil..operujesz wiedzą książkową...a jak czytałes "ścieżkę" macharaja sighn to wiesz ze nic nie da przeczytanie nawet wszystkich książek świata.
Chodzi o doświadczenie: kiedy człowiek sam doświadcza, to wtedy się rozwija...a alhohol, seks, mięso nie ma nic do rzeczy. To jest tradycja wschodnia, obca nam. Jezus np jadł ryby.

Uwierz mi, ja bez mistrza miałem i mam różne mistyczne wizje i doświadczenia. Jem mięso i czasem sobie golnę gorzałki. Papierosów nie palę.

Tak samo z NLP i rozwojem osobistym: nic nie dadzą błyskotliwe techniki, kiedy samemu sie nie jest na własciwym miejscu. Późno to zrozumiałem....do pewnych rzeczy sie po prostu dojrzewa, nauczycielem jest samo życie. Zawsze jednak bacznie obseruwję co masz do przekazania, na pewno jest to wartościowe.
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Nie operuję tylko wiedzą książkową - miałem pewne doświadczenia np. z bramą śmierci, kiedy siła negatywna przyciągnęła mnie do siebie. Ogromny metafizyczny strach i trwoga - przed śmiercią a strach jest wprost proporcjonalny do naszych przywiązań do tego świata - gdyby przywiązania nie istnialy nie byłoby strachu. Bo boi się ego, coś nieprawdziwego w nas samych, czemu hołdujemy i co zasialamy.

Nie można tego porównać nawet do tego jakby gonili Cię bandyci - o coś znacznie gorszego, co wnika w najgłębsze zakamarki Twojego jestestwa - największa ciemność i mrok - ta siła chciała mnie unicestwić - była we mnie taka ciemność, że chciałem już biec i wieszać się na pierwszym drzewie. Tak jakby ktoś chciał przejąć całkowicie kontrolę nad Tobą i "zdalnie" sterować Twoim umysłem i ciałem.

Ta siła wie wszystko o Tobie - najdrobniejszy szczegół, zna cały Twój umysł - lepiej niż my sami znamy. Każy zakamarek, największe głębiny podświadomości gdzie my spychamy pewne niewygodne sprawy a ta siła wszystko wie. To jak gra ze śmiercią - jak w filmie Bergmana - "Siódmia pieczęć" - kiedy wydawało mi się, że poprawnie odpowiadam na pytania, siła negatywna robiła taki ruch, że zapędzała mnie w kozi róg. Na końcu powiedziałem jej, że mogę nawet być szczurem, byleby nie umierać. Tak bardzo jako ludzie jesteśmy przywiązani do tego świata, ciała.

Dlatego jak piszę o Kalu to wiem co mówię, bo doświadczyłem jego mocy.

Miałem też inne doświadczenia ale to nie miejsce aby o nich opowiadać.

Co do reszty nie będę polemizował - podałem tylko przykład z opowiadań Wielkiego Mistrza - nie chodziło w nim tyle o mieso i o alkohol ale o to, że każdy z nas potrzebuje przewodnika, bo rożne siły negatywne w świecie astralnym mogą zwieść nas na manowce - wydawało mi się, że sens jest zrozumiały.

Jeśli sądzisz, że Jezus jadł ryby to ok - ja jestem pewien, że nie jadł - pełen doskonałej, duchowej miłości doskonały Mistrz, wcielony Bóg - miał jeść ryby i uczestniczyć w zabijaniu? Miejmy chociaż tyle uczciwości aby nie tworzyć takich kłamstw na usprawiedliwienie własnych upodobań żywieniowych - ja Cię nie oceniam - sam jadłem mięso przez wiele lat i byłbym głupcem i hipokrytą gdybym to zrobił - ale jak już rozmawiamy to miejmy tyle uczciwości aby doskonałym nauczycielom, Mistrzom duchowym najwyższego stopnia nie wmawiać, że przykładali rękę do zabijania - bo to jest nieuczciwe i świadczy o ludziach.

the formless."

ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”